Şehit babası 3 maaşını kampanyaya bağışladı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2020 - 11:18, Güncelleme: 10.04.2020 - 11:18
 

Şehit babası 3 maaşını kampanyaya bağışladı

MANİSA'NIN KIRKAĞAÇ İLÇESİNDE YAŞAYAN ŞEHİT BABASI ALİ AY, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN 'BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM' SLOGANIYLA BAŞLATILAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA 3 ŞEHİT AYLIĞINI BAĞIŞLAYARAK ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTI.
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaşayan şehit babası Ali Ay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ’Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 3 şehit aylığını bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı. 1996 yılında Hakkari’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen oğlu Bayram Ay’ı bu vatana verdiğini söyleyen şehit babası Ali Ay, 3 aylık şehitlik maaşını bu kampanyaya bağışlayarak destek olmak istediğini söyledi. İHA muhabirine özel bir açıklama yapan 79 yaşındaki şehit babası Ali Ay, "Bu kampanyaya bende katılmak istedim. 3 aylık maaşımı bağışlıyorum. Oğlum Bayram Ay 1996 yılında Hakkari’de şehit düştü. Cumhurbaşkanımızın başlattığı bu kampanyaya katılıyorum. Bende 3 maaşımı devletime bağışlıyorum. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Daha önce evladımı bu vatana verdim gururluyum, şimdide 3 maaşımı veriyorum. Herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Mutluyum, vatan sağ olsun, ne mutlu Türküm diyene" diye konuştu.
MANİSA'NIN KIRKAĞAÇ İLÇESİNDE YAŞAYAN ŞEHİT BABASI ALİ AY, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN 'BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM' SLOGANIYLA BAŞLATILAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA 3 ŞEHİT AYLIĞINI BAĞIŞLAYARAK ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTI.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaşayan şehit babası Ali Ay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ’Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 3 şehit aylığını bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı.

1996 yılında Hakkari’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen oğlu Bayram Ay’ı bu vatana verdiğini söyleyen şehit babası Ali Ay, 3 aylık şehitlik maaşını bu kampanyaya bağışlayarak destek olmak istediğini söyledi.

İHA muhabirine özel bir açıklama yapan 79 yaşındaki şehit babası Ali Ay, "Bu kampanyaya bende katılmak istedim. 3 aylık maaşımı bağışlıyorum. Oğlum Bayram Ay 1996 yılında Hakkari’de şehit düştü. Cumhurbaşkanımızın başlattığı bu kampanyaya katılıyorum. Bende 3 maaşımı devletime bağışlıyorum. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Daha önce evladımı bu vatana verdim gururluyum, şimdide 3 maaşımı veriyorum. Herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Mutluyum, vatan sağ olsun, ne mutlu Türküm diyene" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.