Ukrayna’dan getirilen 298 Türk vatandaşı Manisa’daki yurtta karantinaya alındı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2020 - 10:17, Güncelleme: 22.04.2020 - 10:17
 

Ukrayna’dan getirilen 298 Türk vatandaşı Manisa’daki yurtta karantinaya alındı

COVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA UKRAYNA'DAN TÜRKİYE'YE GETİRİLEN 298 TÜRK VATANDAŞI, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINA BAĞLI MANİSA MURADİYE YURDUNDA KARANTİNAYA ALINDI.
Covid-19 tedbirleri kapsamında Ukrayna’dan Türkiye’ye getirilen 298 Türk vatandaşı, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Manisa Muradiye Yurdu’nda karantinaya alındı. Ukrayna’dan uçakla İzmir’e ardından da otobüslerle Manisa’ya getirilen 298 Türk vatandaşı Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Manisa’daki KYK Muradiye Yurdu’na sağlık kontrollerinin ardından yerleştirildi. Otobüslerden 10 kişilik gruplar halinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak indirilen vatandaşlar AFAD ve UMKE ekiplerinin yaptıkları sağlık kontrollerin ardından yurtta bulunan odalara tek tek yerleştirildi. Her türlü ihtiyaçları devlet tarafından karşılanan vatandaşların odalarına bireysel temizlik ve bakım malzemeleri de bırakıldı. Burada 14 gün karantina altında tutulacak vatandaşların çevre güvenliği ise Jandarma ekiplerince sağlanıyor.
COVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA UKRAYNA'DAN TÜRKİYE'YE GETİRİLEN 298 TÜRK VATANDAŞI, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINA BAĞLI MANİSA MURADİYE YURDUNDA KARANTİNAYA ALINDI.

Covid-19 tedbirleri kapsamında Ukrayna’dan Türkiye’ye getirilen 298 Türk vatandaşı, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Manisa Muradiye Yurdu’nda karantinaya alındı.

Ukrayna’dan uçakla İzmir’e ardından da otobüslerle Manisa’ya getirilen 298 Türk vatandaşı Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Manisa’daki KYK Muradiye Yurdu’na sağlık kontrollerinin ardından yerleştirildi. Otobüslerden 10 kişilik gruplar halinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak indirilen vatandaşlar AFAD ve UMKE ekiplerinin yaptıkları sağlık kontrollerin ardından yurtta bulunan odalara tek tek yerleştirildi.

Her türlü ihtiyaçları devlet tarafından karşılanan vatandaşların odalarına bireysel temizlik ve bakım malzemeleri de bırakıldı. Burada 14 gün karantina altında tutulacak vatandaşların çevre güvenliği ise Jandarma ekiplerince sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.