Yeni pandemi hastanesi enerjisini ‘1920’den alacak

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 15:09, Güncelleme: 23.04.2020 - 15:09
 

Yeni pandemi hastanesi enerjisini ‘1920’den alacak

Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı’nda 1000 yataklık pandemi hastanesinin yapımı hızla devam ederken Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tesisin ihtiyaç duyduğu trafo merkezinin 1 hafta içinde tamamlandığını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda teslim edilip, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 100’üncü yılı dolayısıyla ‘1920’ numarasının verildiğini açıkladı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da biri Sancaktepe diğeri ise Atatürk Havalimanı sahası olmak üzere 1000’er yataklı iki pandemi hastanesi yapılacağını açıklamasının hemen ardından ön planlama çalışmasını tamamladıklarının ifade edildiği yazılı açıklamada, trafo merkezinin Türkiye için çok önemli bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bitirilerek hazır hale getirdildiği ve TBMM kuruluşunun 100’üncü yılı olması nedeniyle de trafo merkezine ‘1920’ numarası verildiği belirtildi.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı’nda 1000 yataklık pandemi hastanesinin yapımı hızla devam ederken Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tesisin ihtiyaç duyduğu trafo merkezinin 1 hafta içinde tamamlandığını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda teslim edilip, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 100’üncü yılı dolayısıyla ‘1920’ numarasının verildiğini açıkladı.


 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da biri Sancaktepe diğeri ise Atatürk Havalimanı sahası olmak üzere 1000’er yataklı iki pandemi hastanesi yapılacağını açıklamasının hemen ardından ön planlama çalışmasını tamamladıklarının ifade edildiği yazılı açıklamada, trafo merkezinin Türkiye için çok önemli bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bitirilerek hazır hale getirdildiği ve TBMM kuruluşunun 100’üncü yılı olması nedeniyle de trafo merkezine ‘1920’ numarası verildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.