11 AYLIK BEBEK KURTARILAMADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2016 - 11:46, Güncelleme: 24.08.2016 - 11:46
 

11 AYLIK BEBEK KURTARILAMADI

Almanya'dan memleketleri Uşak'a izine gelen gurbetçi aile yolda trafik kazası geçirdi.
 Salihli-Alaşehir yolu Mevlütlü Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada; Salihli istikametinden, Alaşehir istikametine gitmekte olan T.M yönetimindeki OD YT 64 plakalı otomobil ile Mevlütlü Mahallesi yolundan ana yola çıkan ve sürücüsü tespit edilemeyen 45 B 0061 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 11 aylık bebek olduğu öğrenilen Y.T.M hayatını kaybetti. Araçta bulunan K.M, F.M ve A.C.M(13) ile otomobil sürücüsü yaralandı.  Yaralılar Salihli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılırken, tedavi altına alınan yaralılardan A.C.M’nin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili çalışma başlatırken, M. Ailesi’nin Almanya’nın Hamburg kentinde yaşadığı, Almanya’dan memleketleri Uşak’ın Eşme ilçesine izne geldikleri öğrenildi.   
Almanya'dan memleketleri Uşak'a izine gelen gurbetçi aile yolda trafik kazası geçirdi.
 Salihli-Alaşehir yolu Mevlütlü Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada; Salihli istikametinden, Alaşehir istikametine gitmekte olan T.M yönetimindeki OD YT 64 plakalı otomobil ile Mevlütlü Mahallesi yolundan ana yola çıkan ve sürücüsü tespit edilemeyen 45 B 0061 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 11 aylık bebek olduğu öğrenilen Y.T.M hayatını kaybetti. Araçta bulunan K.M, F.M ve A.C.M(13) ile otomobil sürücüsü yaralandı. 
Yaralılar Salihli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılırken, tedavi altına alınan yaralılardan A.C.M’nin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili çalışma başlatırken, M. Ailesi’nin Almanya’nın Hamburg kentinde yaşadığı, Almanya’dan memleketleri Uşak’ın Eşme ilçesine izne geldikleri öğrenildi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.