BELEDİYENİN KAMELYALARI İLÇEYİ SÜSLÜYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2016 - 11:21, Güncelleme: 24.06.2016 - 11:21
 

BELEDİYENİN KAMELYALARI İLÇEYİ SÜSLÜYOR

Turgutlu Belediyesi’nin büyük beğeni toplayan kamelyaları şehrin muhtelif yerlerine konuşlandırılmaya devam ediyor.
Turgutlu Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte Turgutlulu vatandaşın gölgelikli oturma alanı ihtiyacına çözüm buldu. Halkın büyük beğenisini toplayan gölgelikli bank (kamelya) üretimine hız veren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri imalatı tamamlananları şehrin muhtelif yerlerine konumlandırmaya başladı. Bu doğrultuda son olarak Turgutlar Mahallesi Özgün Sokak sakinlerinin talebi yerine getirildi. Ekipler tarafından mahallelilerin bank talepleri doğrultusunda mevcut olan oturma banklarına ek olarak Hocalı Şehitleri Parkı’na 3 adet kamelya konumlandırıldı. Yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı ve dinlenme bölümleriyle mahallenin yaşam alanı olan parkın görselliği kent mobilyaları kamelyalarla birlikte daha da zenginleşti. Bunun yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi önüne, merkezde eğitim gören öğrenciler ve ailelerinin keyifli zaman geçirebilmeleri adına 2 adet kamelya konumlandırıldı. “KENDIMIZ ÜRETIYOR HIZMETE SUNUYORUZ” Kamu kaynaklarının daha verimli ve etkin kullanılması amacıyla ahşap-demir atölyesinin kent mobilyası üretimine devam ettiğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise satın almak yerine üretim yaparak tasarruf sağladıklarını belirterek, “Atölye ekibimizin maharetleriyle üretilen kent mobilyalarımızı şehrimizin muhtelif noktalarına yerleştirerek vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Kendimiz üretiyor, halkımızın kullanımına sunuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.  
Turgutlu Belediyesi’nin büyük beğeni toplayan kamelyaları şehrin muhtelif yerlerine konuşlandırılmaya devam ediyor.
Turgutlu Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte Turgutlulu vatandaşın gölgelikli oturma alanı ihtiyacına çözüm buldu. Halkın büyük beğenisini toplayan gölgelikli bank (kamelya) üretimine hız veren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri imalatı tamamlananları şehrin muhtelif yerlerine konumlandırmaya başladı. Bu doğrultuda son olarak Turgutlar Mahallesi Özgün Sokak sakinlerinin talebi yerine getirildi. Ekipler tarafından mahallelilerin bank talepleri doğrultusunda mevcut olan oturma banklarına ek olarak Hocalı Şehitleri Parkı’na 3 adet kamelya konumlandırıldı. Yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı ve dinlenme bölümleriyle mahallenin yaşam alanı olan parkın görselliği kent mobilyaları kamelyalarla birlikte daha da zenginleşti. Bunun yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi önüne, merkezde eğitim gören öğrenciler ve ailelerinin keyifli zaman geçirebilmeleri adına 2 adet kamelya konumlandırıldı.

“KENDIMIZ ÜRETIYOR HIZMETE SUNUYORUZ”

Kamu kaynaklarının daha verimli ve etkin kullanılması amacıyla ahşap-demir atölyesinin kent mobilyası üretimine devam ettiğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise satın almak yerine üretim yaparak tasarruf sağladıklarını belirterek, “Atölye ekibimizin maharetleriyle üretilen kent mobilyalarımızı şehrimizin muhtelif noktalarına yerleştirerek vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Kendimiz üretiyor, halkımızın kullanımına sunuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.