BÜYÜKŞEHİR’DEN MANİSA’YI BULUŞTURAN İFTAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2016 - 11:14, Güncelleme: 24.06.2016 - 11:14
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN MANİSA’YI BULUŞTURAN İFTAR

Manisa Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 800 kişilik iftar yemeğinde protokol üyeleri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları bir araya geldi. Eller semaya açılarak duaların edildiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Manisa’nın önde gelen isimleri, eski belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Haylaz Restoranda verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanları Yaşar Coşkun ve Azmi Açıkdil konukları kapıda karşıladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa eski Milletvekili Faruk Saydam, eski Belediye Başkanlarından Zafer Ünal, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Şehzadeler MHP İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek başkanları, sendika başkanları,  siyasi parti temsilcileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. ELLER SEMAYA AÇILDI Manisa’yı buluşturan iftar yemeğinde eller semaya açılarak dualar edildi. Birçok kişinin bir araya gelme fırsatı bulduğu iftar yemeğinde konuklara hitap eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü,  Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, yemeğe katılan konuklara teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün rahatsızlığı nedeniyle iftar yemeğine katılamadığını dile getirerek konuklara Başkan Ergün’ün selamını iletti.         
Manisa Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 800 kişilik iftar yemeğinde protokol üyeleri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları bir araya geldi. Eller semaya açılarak duaların edildiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Manisa’nın önde gelen isimleri, eski belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Haylaz Restoranda verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanları Yaşar Coşkun ve Azmi Açıkdil konukları kapıda karşıladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa eski Milletvekili Faruk Saydam, eski Belediye Başkanlarından Zafer Ünal, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Şehzadeler MHP İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek başkanları, sendika başkanları,  siyasi parti temsilcileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ELLER SEMAYA AÇILDI

Manisa’yı buluşturan iftar yemeğinde eller semaya açılarak dualar edildi. Birçok kişinin bir araya gelme fırsatı bulduğu iftar yemeğinde konuklara hitap eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü,  Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, yemeğe katılan konuklara teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün rahatsızlığı nedeniyle iftar yemeğine katılamadığını dile getirerek konuklara Başkan Ergün’ün selamını iletti.

        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.