MEHMET PAKDEMİRLİ GÖZALTINA ALINDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2016 - 14:36, Güncelleme: 26.07.2016 - 14:36
 

MEHMET PAKDEMİRLİ GÖZALTINA ALINDI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi tarafından YÖK'te başlatılan FETÖ operasyonu sonrası, eski Rektör Mehmet Pakdemirli ve 20 öğretim üyesi daha dün sabah saatlerinde gözaltına alındı.
Manisa'da FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Rektörler ile YÖK'te yapılan toplantının ardından; terör örgütü ile mücadele edilebilmesi amacıyla daha titiz çalışmalar başlatıldı. Manisa CBÜ'de FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olan 103 kişinin ardından,  içlerinde Eski Rektör Mehmet Pakdemirli'nin de bulunduğu 20 öğretim üyesi daha  dün sabah saatlerinde gözaltına alındı. Terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri gerekçesi ile gözaltına alınan zanlılar, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Gözaltına alınan eski rektör Pakdemirli'nin darbe girişimine kadar üniversitede uygulamalı matematik merkez müdürü olarak görev yaptığı ve çalışmalarını buradan yönettiği bilgisine ulaşıldı PENSİLVANYA'YA ZİYARETE GİTMİŞ Eski Rektör Pakdemirli'nin sabaha karşı evinden gözaltına alındığı ve evinde arama yapılarak bilgisayarlarına el konulduğu öğrenildi. Eski Rektör Mehmet Pakdemirli, görevden ayrılmadan kısa bir süre önce 11 Rektör ile birlikte gizlice ABD’de Pensilvanya da oturan Fettullah Gülen’i evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı. Mehmet Pakdemirli’nin, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ndeki  evine baskın düzenleyen TEM ve KOM şubesi ekipleri, tarafından gözaltına alındı. Evdeki bilgisayarlara el konulurken; Fettulah Gülen’e ilgili çok sayıda döküman tutanak altına aldı.​  
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi tarafından YÖK'te başlatılan FETÖ operasyonu sonrası, eski Rektör Mehmet Pakdemirli ve 20 öğretim üyesi daha dün sabah saatlerinde gözaltına alındı.
Manisa'da FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Rektörler ile YÖK'te yapılan toplantının ardından; terör örgütü ile mücadele edilebilmesi amacıyla daha titiz çalışmalar başlatıldı.
Manisa CBÜ'de FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olan 103 kişinin ardından,  içlerinde Eski Rektör Mehmet Pakdemirli'nin de bulunduğu 20 öğretim üyesi daha  dün sabah saatlerinde gözaltına alındı. Terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri gerekçesi ile gözaltına alınan zanlılar, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Gözaltına alınan eski rektör Pakdemirli'nin darbe girişimine kadar üniversitede uygulamalı matematik merkez müdürü olarak görev yaptığı ve çalışmalarını buradan yönettiği bilgisine ulaşıldı

PENSİLVANYA'YA ZİYARETE GİTMİŞ


Eski Rektör Pakdemirli'nin sabaha karşı evinden gözaltına alındığı ve evinde arama yapılarak bilgisayarlarına el konulduğu öğrenildi. Eski Rektör Mehmet Pakdemirli, görevden ayrılmadan kısa bir süre önce 11 Rektör ile birlikte gizlice ABD’de Pensilvanya da oturan Fettullah Gülen’i evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı. Mehmet Pakdemirli’nin, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ndeki  evine baskın düzenleyen TEM ve KOM şubesi ekipleri, tarafından gözaltına alındı. Evdeki bilgisayarlara el konulurken; Fettulah Gülen’e ilgili çok sayıda döküman tutanak altına aldı.​
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.