GENÇLİK SPOR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2016 - 11:06, Güncelleme: 24.06.2016 - 11:06
 

GENÇLİK SPOR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Kompleksi’nde iftar programı düzenlendi.
Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, şube müdürleri, ilçe müdürleri, spor branşlarının il temsilcileri, gençlik merkezi üye gençleri, sporcular, il müdürlüğü çalışanları, antrenörler ve basın mensupları katıldı. İftar öncesi Yiğitbaş Veli Camii İmamı Murat Emgener, Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. Ayrıca düzenlenen gecede çocuklara Osmanlı macunu dağıtıldı. “BİZ BİR AİLEYİZ” Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Allah sağlığımızı ve huzurumu bozmasın. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu geniş ailenin bir parçası olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. En alt biriminden en üst birimine kadar bütün çalışma arkadaşlarıma verdikleri hizmetlerden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Biz biriz ve bir olmak zorundayız. İnşallah bu huzurumuz ve bu mutluluğumuz devam eder” dedi.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Kompleksi’nde iftar programı düzenlendi.

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, şube müdürleri, ilçe müdürleri, spor branşlarının il temsilcileri, gençlik merkezi üye gençleri, sporcular, il müdürlüğü çalışanları, antrenörler ve basın mensupları katıldı. İftar öncesi Yiğitbaş Veli Camii İmamı Murat Emgener, Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. Ayrıca düzenlenen gecede çocuklara Osmanlı macunu dağıtıldı.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Allah sağlığımızı ve huzurumu bozmasın. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu geniş ailenin bir parçası olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. En alt biriminden en üst birimine kadar bütün çalışma arkadaşlarıma verdikleri hizmetlerden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Biz biriz ve bir olmak zorundayız. İnşallah bu huzurumuz ve bu mutluluğumuz devam eder” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.