KAYMAKAMDAN SIRADIŞI HAREKET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2016 - 11:01, Güncelleme: 27.06.2016 - 11:01
 

KAYMAKAMDAN SIRADIŞI HAREKET

Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ın gönlü, öğrencilerin güneş altında kalmasına razı olmadı. Manisa'da katıldığı bir etkinlikte öğrencilerin sıcakta beklediğini gören Kaymakam Necmi Akman, gölgede bulunan protokol koltuklarını boşaltarak çocukları protokole yerleştirdi.
TÜRKİYE ONU KONUŞUYOR Ahmetli’de bulunan Kargın Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışında öğrencilerin hazırlamış olduğu bilimsel proje tanıtımlarının yanı sıra halk oyunları gösterileri sergilendi. Programa katılan Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ın sıra dışı davranışı ülke genelinde büyük takdir topladı.   ÖĞRENCİLERİ PROTOKOLE OTURTTU Kaymakam Akman, öğrencilerin güneş altında beklememesi için protokol üyelerine ricada bulunarak yerlerini öğrencilere vermelerini istedi. Akman'ın ricası ile yerlerinden kalkan protokol üyelerinin yerine öğrenciler oturdu. Protokol üyeleri ise getirilen ilave sandalyelerle öğrencilerin arkasında yerini aldı.       Türkiye Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ı konuşuyor. Öğrencilerin sıcakta beklediğini gören Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, gölgede bulunan protokol koltuklarını boşaltarak çocukları protokole yerleştirdi. Kaymakam Akman'ın bu davranışı vatandaşlardan taktir görürken, protokol üyeleri ise çocukların arkasında bulunan sandalyelere yerleştirildi.   Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında Manisa'nın Ahmetli ilçesinde bulunan Kargın Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı. Fuarda öğrencilerin hazırlamış olduğu bilimsel proje tanıtımlarının yanı sıra yine öğrenciler tarafından tertiplenen halk oyunları gösterileri sergilendi. Düzenlenen bilim fuarının açılışına Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, İlçe Jandarma Komutanı Halit Duman, Ahmetli Belediye Başkanı Sayın Ahmet Alhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Türe ve çok sayıda vatandaş katıldı.   PROTOKOLÜ KALDIRDI ÖĞRENCİLERİ OTURTTU Fuar etkinlikleri devam ederken, sıcak havalardan etkilenen öğrencilerin imdadına Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman yetişti. Kaymakam Akman, öğrencilerin güneş altında beklememesi için protokol üyelerine ricada bulunarak yerlerini öğrencilere vermelerini istedi. Akman'ın ricası ile yerlerinden kalkan protokol üyelerinin yerine öğrenciler oturdu. Protokol üyeleri ise getirilen ilave sandalyelerle öğrencilerin arkasında yerini aldı. Kaymakam Akman'ın bu davranışı fuara katılan vatandaşların taktirini topladı.   ÖVGÜLER YAĞDI Kısa sürede sosyal medyaya konu olan haber vatandaşlardan çok sayıda yorum aldı.Tüm Türkiye Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ın protokol üyelerini kaldırarak öğrencileri protokole oturtmasına övgüyle karşılık verdi. Sosyal medya kullanıcıları bu tür yöneticilere daha çok ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek Kaymakam Akman'ı bir kez daha kutladı.  
Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ın gönlü, öğrencilerin güneş altında kalmasına razı olmadı. Manisa'da katıldığı bir etkinlikte öğrencilerin sıcakta beklediğini gören Kaymakam Necmi Akman, gölgede bulunan protokol koltuklarını boşaltarak çocukları protokole yerleştirdi.
TÜRKİYE ONU KONUŞUYOR
Ahmetli’de bulunan Kargın Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışında öğrencilerin hazırlamış olduğu bilimsel proje tanıtımlarının yanı sıra halk oyunları gösterileri sergilendi. Programa katılan Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ın sıra dışı davranışı ülke genelinde büyük takdir topladı.
 
ÖĞRENCİLERİ PROTOKOLE OTURTTU
Kaymakam Akman, öğrencilerin güneş altında beklememesi için protokol üyelerine ricada bulunarak yerlerini öğrencilere vermelerini istedi. Akman'ın ricası ile yerlerinden kalkan protokol üyelerinin yerine öğrenciler oturdu. Protokol üyeleri ise getirilen ilave sandalyelerle öğrencilerin arkasında yerini aldı.
 
 
 
Türkiye Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ı konuşuyor. Öğrencilerin sıcakta beklediğini gören Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, gölgede bulunan protokol koltuklarını boşaltarak çocukları protokole yerleştirdi. Kaymakam Akman'ın bu davranışı vatandaşlardan taktir görürken, protokol üyeleri ise çocukların arkasında bulunan sandalyelere yerleştirildi.
 
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında Manisa'nın Ahmetli ilçesinde bulunan Kargın Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı. Fuarda öğrencilerin hazırlamış olduğu bilimsel proje tanıtımlarının yanı sıra yine öğrenciler tarafından tertiplenen halk oyunları gösterileri sergilendi. Düzenlenen bilim fuarının açılışına Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, İlçe Jandarma Komutanı Halit Duman, Ahmetli Belediye Başkanı Sayın Ahmet Alhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Türe ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
PROTOKOLÜ KALDIRDI ÖĞRENCİLERİ OTURTTU
Fuar etkinlikleri devam ederken, sıcak havalardan etkilenen öğrencilerin imdadına Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman yetişti. Kaymakam Akman, öğrencilerin güneş altında beklememesi için protokol üyelerine ricada bulunarak yerlerini öğrencilere vermelerini istedi. Akman'ın ricası ile yerlerinden kalkan protokol üyelerinin yerine öğrenciler oturdu. Protokol üyeleri ise getirilen ilave sandalyelerle öğrencilerin arkasında yerini aldı. Kaymakam Akman'ın bu davranışı fuara katılan vatandaşların taktirini topladı.
 
ÖVGÜLER YAĞDI
Kısa sürede sosyal medyaya konu olan haber vatandaşlardan çok sayıda yorum aldı.Tüm Türkiye Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman'ın protokol üyelerini kaldırarak öğrencileri protokole oturtmasına övgüyle karşılık verdi. Sosyal medya kullanıcıları bu tür yöneticilere daha çok ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek Kaymakam Akman'ı bir kez daha kutladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.