KÖYDEN 4 KM UZAKLIKTA ÖLÜ BULUNDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2016 - 14:37, Güncelleme: 06.09.2016 - 14:37
 

KÖYDEN 4 KM UZAKLIKTA ÖLÜ BULUNDU

Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesi Çaşdağı mevkiinde bir erkek cesedi bulundu.
 Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesi Çaşdağı mevkiinde meydana geldi. Çamyurt Mahallesi’ndeki evinden odun toplamak için çıktığı öğrenilen Mustafa Şahin'den (53) haber alınamayınca ailesi tarafından jandarmaya ihbar edildi. Dün gece AFAD ve İHH ekipleri jandarmayla birlikte Şahin’i arama çalışmalarına başladı. Yapılan aramalar sonrasında Şahin’in cansız bedeni köyünden yaklaşık 4 kilometre uzakta bulundu. Cenaze ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Şahin’in şeker hastası olduğu öğrenildi.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesi Çaşdağı mevkiinde bir erkek cesedi bulundu.

 Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesi Çaşdağı mevkiinde meydana geldi. Çamyurt Mahallesi’ndeki evinden odun toplamak için çıktığı öğrenilen Mustafa Şahin'den (53) haber alınamayınca ailesi tarafından jandarmaya ihbar edildi. Dün gece AFAD ve İHH ekipleri jandarmayla birlikte Şahin’i arama çalışmalarına başladı. Yapılan aramalar sonrasında Şahin’in cansız bedeni köyünden yaklaşık 4 kilometre uzakta bulundu.
Cenaze ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Şahin’in şeker hastası olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.