MÜDÜRLER BÜYÜKŞEHİR VE MASKİ’NİN PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2016 - 16:51, Güncelleme: 22.07.2016 - 16:51
 

MÜDÜRLER BÜYÜKŞEHİR VE MASKİ’NİN PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde ilçelerde görev yapan Koordinasyon İşleri Müdürleri ve MASKİ sorumlularıyla toplantı yapıldı. Toplantı Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantının ilk oturumuna MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu katıldı. “BİZLER BİR MEKANİZMANIN DİŞLİLERİ GİBİYİZ”  Toplantıda konuşan Genel Sekreter Halil Memiş, “Büyükşehir ayağında Koordinasyon İşleri Müdürlerimiz ve koordinatör meclis üyelerimizle, MASKİ ayağında da MASKİ Genel Müdürlüğü’nün MASKİ sorumluları ile yürüttüğü aylık toplantıyı bir arada gerçekleştiriyoruz. Hepimizin ortak amacı belli. Bu doğrultuda Manisa için yoğun mesai harcıyoruz.  Etkin hizmet yürütmenin en önemli ayağını koordineli ve işbirliği içerisinde çalışmak oluşturur. Bizler görev ifa ederken, öncelikle vatandaşın mutluluk ve refahını düşünmek zorundayız. Görev ifa eden herkesin, yaptığı iş çok önemlidir. Bizler bir mekanizmanın dişlileri gibiyiz. Bu dişlilerin ufağı da büyüğü de aynı amaca hizmet etmektedir ve aynı değerdedir” dedi. TOPLANTI İKİ OTURUM HALİNDE YAPILDI Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüşmelerin de yapıldığı toplantıda vatandaşlara daha kaliteli bir şekilde hizmet ulaştırılabilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ile Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli Daire Başkanlarının da katılım gösterdiği ikinci oturumda ise yılın geri kalan bölümünde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler ile 2017 yılı için planlanan projeler görüşüldü.    
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde ilçelerde görev yapan Koordinasyon İşleri Müdürleri ve MASKİ sorumlularıyla toplantı yapıldı. Toplantı Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantının ilk oturumuna MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu katıldı.

“BİZLER BİR MEKANİZMANIN DİŞLİLERİ GİBİYİZ”
 Toplantıda konuşan Genel Sekreter Halil Memiş, “Büyükşehir ayağında Koordinasyon İşleri Müdürlerimiz ve koordinatör meclis üyelerimizle, MASKİ ayağında da MASKİ Genel Müdürlüğü’nün MASKİ sorumluları ile yürüttüğü aylık toplantıyı bir arada gerçekleştiriyoruz. Hepimizin ortak amacı belli. Bu doğrultuda Manisa için yoğun mesai harcıyoruz.  Etkin hizmet yürütmenin en önemli ayağını koordineli ve işbirliği içerisinde çalışmak oluşturur. Bizler görev ifa ederken, öncelikle vatandaşın mutluluk ve refahını düşünmek zorundayız. Görev ifa eden herkesin, yaptığı iş çok önemlidir. Bizler bir mekanizmanın dişlileri gibiyiz. Bu dişlilerin ufağı da büyüğü de aynı amaca hizmet etmektedir ve aynı değerdedir” dedi.

TOPLANTI İKİ OTURUM HALİNDE YAPILDI
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüşmelerin de yapıldığı toplantıda vatandaşlara daha kaliteli bir şekilde hizmet ulaştırılabilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ile Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli Daire Başkanlarının da katılım gösterdiği ikinci oturumda ise yılın geri kalan bölümünde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler ile 2017 yılı için planlanan projeler görüşüldü.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.