VALİ GÜVENÇER CENGİZ ERGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2016 - 16:23, Güncelleme: 26.07.2016 - 16:23
 

VALİ GÜVENÇER CENGİZ ERGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, Dr. Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun ve Yasemin Buket Aktan da hazır bulundu.
Cengiz Ergün’ün rahatsızlığı nedeniyle geciken ziyaret dün gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Manisa’ya hizmet etmek üzere kader bizleri burada birleştirdi. Bizim iş birliği, emek ve güç birliği yapmamız için bu tür birlikteliklere çok ihtiyacımız var. Ben bu birliktelikten gurur duyduğumu da ifade etmek istiyorum. Ramazan ayının ikinci bölümünde göreve başlamam ve bu zaman diliminde Sayın Başkanımızın ciddi bir sağlık sorunuyla boğuşur olması dolayısıyla tanışmamızın epey geç olması Windows 10 pro lisans satin al bir talihsizlik elbette. Gittiği vilayetlere çok fazla teknik bilgiyle gitmeye sıcak bakmıyorum. Çünkü o bilgiler, istatistikler, teknik bilgiler insanın zihnini tabiri caizse formatlıyor. Önemli olan şehri ruhuyla kavrayabilmek ve o bilgileri tecrübe ederek, dokunarak, çabalayarak, hissederek alabilmek. Kararnameyi izleyen sabahta 15 dakika kadar Manisa Valiliği sitesine bakmak dışında araştırma fırsatım olmadı. Geldiğimde de zihnimde şekillenmiş olan beklediğim Manisa’yı buldum. Kent imarı açısından, kent mamuru açısından da beklediğimden daha mamur bir Manisa buldum” dedi. VALİ GÜVENÇER’DEN TEŞEKKÜR Böylesi önemli bir şehirde ilk teşekkürün vatandaşlara edilmesi gerektiğine dikkat çeken Vali Güvençer, “Bu ülkede birinci teşekkürü hemşerilerim hak ediyor. Ama sonrasında ona hizmet eden insanların da hakkını yememek lazım. Manisa elbette çok çok daha iyi olabilir. Ama yapılanları da görmek ve yeni yapılacakları da bilmek esastır. Bütün bu yapılanlar için de teşekkür ediyorum. İade-i ziyaretlerime devam edeceğim” diye konuştu. ‘ELBİRLİĞİYLE GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ’ Yapılan ziyaret için teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Nazik ziyaretinizden dolayı memnuniyetimizi belirtmek istiyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak son 2 buçuk yıl, Manisa Belediye Başkanı olarak geçmişte 5 yıl toplamda da yaklaşık 8 yıllık süre içerisinde bütün kurumlarıyla istişare de olan, vatandaşa hizmet etme noktasında hareket ettik. Bu çizgimizi de hiç bozmadık. Bundan sonra da aynı duruş ve düşünce içerisinde sizlerin de talimatıyla devam edeceğiz. Sonuçta seçildiğimiz makamlar geçici makamlardır. Çivi üstüne çivi çakabiliyorsak, vatandaşı mutlu edebiliyorsak bu bizim için en büyük gurur kaynağıdır. Allah utandırmasın diyorum. Bu görev bilinciyle Manisa için en güzel hizmetlere el birliğiyle imza atacağımızı düşünüyorum. Sizin de desteğinizi bekliyoruz” dedi. BAŞKAN ERGÜN, MANİSA’NIN PROJELERİNİ ANLATTI Ziyarette Başkan Cengiz Ergün, Vali Güvençer’e, Manisa’nın imar planları, Öğretmenevi Kavşağı, Gediz Köprüsü projeleri hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ergün ayrıca Vali Güvençer’e Osmanlı dönemine ait incili şekerlik hediye etti.  
Vali Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, Dr. Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun ve Yasemin Buket Aktan da hazır bulundu.
Cengiz Ergün’ün rahatsızlığı nedeniyle geciken ziyaret dün gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Manisa’ya hizmet etmek üzere kader bizleri burada birleştirdi. Bizim iş birliği, emek ve güç birliği yapmamız için bu tür birlikteliklere çok ihtiyacımız var. Ben bu birliktelikten gurur duyduğumu da ifade etmek istiyorum. Ramazan ayının ikinci bölümünde göreve başlamam ve bu zaman diliminde Sayın Başkanımızın ciddi bir sağlık sorunuyla boğuşur olması dolayısıyla tanışmamızın epey geç olması Windows 10 pro lisans satin al bir talihsizlik elbette. Gittiği vilayetlere çok fazla teknik bilgiyle gitmeye sıcak bakmıyorum. Çünkü o bilgiler, istatistikler, teknik bilgiler insanın zihnini tabiri caizse formatlıyor. Önemli olan şehri ruhuyla kavrayabilmek ve o bilgileri tecrübe ederek, dokunarak, çabalayarak, hissederek alabilmek. Kararnameyi izleyen sabahta 15 dakika kadar Manisa Valiliği sitesine bakmak dışında araştırma fırsatım olmadı. Geldiğimde de zihnimde şekillenmiş olan beklediğim Manisa’yı buldum. Kent imarı açısından, kent mamuru açısından da beklediğimden daha mamur bir Manisa buldum” dedi.

VALİ GÜVENÇER’DEN TEŞEKKÜR
Böylesi önemli bir şehirde ilk teşekkürün vatandaşlara edilmesi gerektiğine dikkat çeken Vali Güvençer, “Bu ülkede birinci teşekkürü hemşerilerim hak ediyor. Ama sonrasında ona hizmet eden insanların da hakkını yememek lazım. Manisa elbette çok çok daha iyi olabilir. Ama yapılanları da görmek ve yeni yapılacakları da bilmek esastır. Bütün bu yapılanlar için de teşekkür ediyorum. İade-i ziyaretlerime devam edeceğim” diye konuştu.

‘ELBİRLİĞİYLE GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ’
Yapılan ziyaret için teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Nazik ziyaretinizden dolayı memnuniyetimizi belirtmek istiyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak son 2 buçuk yıl, Manisa Belediye Başkanı olarak geçmişte 5 yıl toplamda da yaklaşık 8 yıllık süre içerisinde bütün kurumlarıyla istişare de olan, vatandaşa hizmet etme noktasında hareket ettik. Bu çizgimizi de hiç bozmadık. Bundan sonra da aynı duruş ve düşünce içerisinde sizlerin de talimatıyla devam edeceğiz. Sonuçta seçildiğimiz makamlar geçici makamlardır. Çivi üstüne çivi çakabiliyorsak, vatandaşı mutlu edebiliyorsak bu bizim için en büyük gurur kaynağıdır. Allah utandırmasın diyorum. Bu görev bilinciyle Manisa için en güzel hizmetlere el birliğiyle imza atacağımızı düşünüyorum. Sizin de desteğinizi bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN ERGÜN, MANİSA’NIN PROJELERİNİ ANLATTI
Ziyarette Başkan Cengiz Ergün, Vali Güvençer’e, Manisa’nın imar planları, Öğretmenevi Kavşağı, Gediz Köprüsü projeleri hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ergün ayrıca Vali Güvençer’e Osmanlı dönemine ait incili şekerlik hediye etti.





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.