VALİ GÜVENÇER, MANİSA'DA Kİ FETÖ OPERASYONUNUN BİLANÇOSUNU AÇIKLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2016 - 13:04, Güncelleme: 20.07.2016 - 13:04
 

VALİ GÜVENÇER, MANİSA'DA Kİ FETÖ OPERASYONUNUN BİLANÇOSUNU AÇIKLADI

15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe eyleminin ardından tüm yurtta FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer , Manisa'da ki FETÖ operasyonlarının bilançosunu açıkladı.
FETÖ/PDV tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, Anayasal Demokratik Hukuk düzenine kalkışma teşebbüsü Devletimiz, Hükümetimiz, kolluk güçlerimiz ve Aziz Milletimizin cansiperane karşı duruşu ile püskürtülmüş ve kamu düzeni yeniden tesis edilmiştir.FETÖ/PDV tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine  ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, Anayasal Demokratik Hukuk düzenine kalkışma teşebbüsü Devletimiz, Hükümetimiz, kolluk güçlerimiz ve Aziz Milletimizin cansiperane karşı duruşu ile püskürtülmüş ve kamu düzeni yeniden tesis edilmiştir. Ülkemizin ve Milletimizin varlığına kasteden bu yapıyla ilişkisi olduğu şüphesiyle haklarında adli ve idari soruşturma başlatılan toplamda ilimizde şu ana kadar 132 si il Emniyet Müdürlüğü, 10’u il Jandarma Komutanlığı, 25’i Vergi Dairesi Başkanlığı, 21 i Milli Eğitim Bakanlığı, 5'i İçişleri Bakanlığı personeli olmak üzere 193 kamu görevlisi ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararıyla 33 hakim ve savcı hakkında ilgili mevzuat doğrultusunda görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanmıştır. Bahsi geçen kamu görevlilerinden, devam etmekte olan adli soruşturmalar neticesinde şu ana kadar 7 kamu görevlisi gözaltına alınmış olup bunlardan 2’si tutuklanmıştır Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararıyla görevden uzaklaştırılan 33 yargı mensubunun halen 11’i gözaltında olup, 14’ü tutuklanmıştır Adli ve idari soruşturmalar devam etmekte olup gelişmeler hakkında Sayın Halkımız ayrıca bilgilendirilecektir
15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe eyleminin ardından tüm yurtta FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer , Manisa'da ki FETÖ operasyonlarının bilançosunu açıkladı.

FETÖ/PDV tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, Anayasal Demokratik Hukuk düzenine kalkışma teşebbüsü Devletimiz, Hükümetimiz, kolluk güçlerimiz ve Aziz Milletimizin cansiperane karşı duruşu ile püskürtülmüş ve kamu düzeni yeniden tesis edilmiştir.FETÖ/PDV tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine  ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, Anayasal Demokratik Hukuk düzenine kalkışma teşebbüsü Devletimiz, Hükümetimiz, kolluk güçlerimiz ve Aziz Milletimizin cansiperane karşı duruşu ile püskürtülmüş ve kamu düzeni yeniden tesis edilmiştir.

Ülkemizin ve Milletimizin varlığına kasteden bu yapıyla ilişkisi olduğu şüphesiyle haklarında adli ve idari soruşturma başlatılan toplamda ilimizde şu ana kadar 132 si il Emniyet Müdürlüğü, 10’u il Jandarma Komutanlığı, 25’i Vergi Dairesi Başkanlığı, 21 i Milli Eğitim Bakanlığı, 5'i İçişleri Bakanlığı personeli olmak üzere 193 kamu görevlisi ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararıyla 33 hakim ve savcı hakkında ilgili mevzuat doğrultusunda görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanmıştır.

Bahsi geçen kamu görevlilerinden, devam etmekte olan adli soruşturmalar neticesinde şu ana kadar 7 kamu görevlisi gözaltına alınmış olup bunlardan 2’si tutuklanmıştır Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararıyla görevden uzaklaştırılan 33 yargı mensubunun halen 11’i gözaltında olup, 14’ü tutuklanmıştır

Adli ve idari soruşturmalar devam etmekte olup gelişmeler hakkında Sayın Halkımız ayrıca bilgilendirilecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.