YAŞAR COŞKUN VALİ GÜVENÇER’İ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2016 - 19:03, Güncelleme: 06.09.2016 - 19:03
 

YAŞAR COŞKUN VALİ GÜVENÇER’İ ZİYARET ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i Valilik binasında ziyaret etti.
Haber Merkezi MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaretine Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran eşlik etti. Ziyarette Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer yeni görevi nedeniyle Genel Müdür Yaşar Coşkun’u tebrik ederek, başarılar diledi. Vali Güvençer, MASKİ’nin Gediz’in temizlenmesi yolunda önemli adımlar attığını belirterek, atıksu arıtma tesislerine değindi. Vali Güvençer ayrıca, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının da yenilenmesinin il genelinde önemli teknik konular olduğunu belirtti. “KAZANAN MANİSA’MIZ VE TÜRKİYE’MİZ OLACAK” MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyareti ile ilgili şöyle konuştu: “Manisa’ya hizmet etmek için fırsat bulduğum bu görev benim için çok önemli. Doğup büyüdüğüm şehrin refah seviyesini yukarılara çekmek için çalışacağız. İlimizi Allah’ın izniyle Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına taşıyacağız. Valimiz de görevinde yeni sayılır. Bende kendisine başarılar diliyorum. Burada Manisa Valimizi ziyaret ederek işbirliği içinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Biz Gediz ve Bakırçay’ı temizlemek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. 17 ilçede eski altyapıları da yenileyerek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için uğraş vermekteyiz.  İlimizdeki tüm kurumlar koordinasyon içinde çalışarak hareket ettiğinde kazanan Manisa’mız ve Türkiye’miz olacak. Bu da bizi en çok mutlu edecek olan husus” dedi.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i Valilik binasında ziyaret etti.
Haber Merkezi
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaretine Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran eşlik etti. Ziyarette Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer yeni görevi nedeniyle Genel Müdür Yaşar Coşkun’u tebrik ederek, başarılar diledi. Vali Güvençer, MASKİ’nin Gediz’in temizlenmesi yolunda önemli adımlar attığını belirterek, atıksu arıtma tesislerine değindi. Vali Güvençer ayrıca, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının da yenilenmesinin il genelinde önemli teknik konular olduğunu belirtti.
“KAZANAN MANİSA’MIZ VE TÜRKİYE’MİZ OLACAK”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyareti ile ilgili şöyle konuştu: “Manisa’ya hizmet etmek için fırsat bulduğum bu görev benim için çok önemli. Doğup büyüdüğüm şehrin refah seviyesini yukarılara çekmek için çalışacağız. İlimizi Allah’ın izniyle Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına taşıyacağız. Valimiz de görevinde yeni sayılır. Bende kendisine başarılar diliyorum. Burada Manisa Valimizi ziyaret ederek işbirliği içinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Biz Gediz ve Bakırçay’ı temizlemek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. 17 ilçede eski altyapıları da yenileyerek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için uğraş vermekteyiz.  İlimizdeki tüm kurumlar koordinasyon içinde çalışarak hareket ettiğinde kazanan Manisa’mız ve Türkiye’miz olacak. Bu da bizi en çok mutlu edecek olan husus” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.