Görkem Saatçilik’te Babalar Günü Hazırlığı

HABERDE İNSAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2020 - 14:11, Güncelleme: 16.06.2020 - 14:11
 

Görkem Saatçilik’te Babalar Günü Hazırlığı

Her yıl haziran ayının 3. pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu yıl 21 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Babalarının bu en özel gününü kaçırmak istemeyenler de, hediye için araştırma içerisine girdi. Bu kapsamda Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde hizmet veren Görkem Saatçilik‘ten babalar gününe özel sürprizler başladı. Görkem Saatçilik ’ten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; "Babalar gününe sayılı günler kaldı. Hala hediyenizi almadıysanız, babanızın zevkine uygun hediyeler için mağazalarımıza bekliyoruz. Babanız bir doğa meraklısı ise Casıo G Shock modelleri tam doğa tutkunları için. Bunun yanında İsviçre çakısı Victorinox’da diğer seçenek. Ömür boyu ZİPPO çakmaklara lazerle isim yazdırmak ise başka bir cazip seçenek. Babanız bir teknoloji meraklısı ise Upwatch akıllı saatler iyi bir seçenek olacaktır. Babanız tam bir klasik kişilikse, onlara özel kol saatlerin zengin çeşitlerimizi görmelisiniz. Babaların hakkını ne yapsak ödeyemesek de bu özel günde verebileceğiniz hediye seçeneklerini hafta sonuna kadar özel fiyatlar ve kredi kartınıza taksit ile sunuyoruz. Merkez:232 05 86 Şube:233 15 00"

Her yıl haziran ayının 3. pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu yıl 21 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Babalarının bu en özel gününü kaçırmak istemeyenler de, hediye için araştırma içerisine girdi.

Bu kapsamda Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde hizmet veren Görkem Saatçilik‘ten babalar gününe özel sürprizler başladı. Görkem Saatçilik ’ten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"Babalar gününe sayılı günler kaldı. Hala hediyenizi almadıysanız, babanızın zevkine uygun hediyeler için mağazalarımıza bekliyoruz. Babanız bir doğa meraklısı ise Casıo G Shock modelleri tam doğa tutkunları için.

Bunun yanında İsviçre çakısı Victorinox’da diğer seçenek.

Ömür boyu ZİPPO çakmaklara lazerle isim yazdırmak ise başka bir cazip seçenek.

Babanız bir teknoloji meraklısı ise Upwatch akıllı saatler iyi bir seçenek olacaktır.

Babanız tam bir klasik kişilikse, onlara özel kol saatlerin zengin çeşitlerimizi görmelisiniz. Babaların hakkını ne yapsak ödeyemesek de bu özel günde verebileceğiniz hediye seçeneklerini hafta sonuna kadar özel fiyatlar ve kredi kartınıza taksit ile sunuyoruz. Merkez:232 05 86 Şube:233 15 00"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.