Vatandaşlardan zabıtaya teşekkür ziyareti

HABERDE İNSAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2021 - 16:34, Güncelleme: 13.10.2021 - 16:34
 

Vatandaşlardan zabıtaya teşekkür ziyareti

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan’a, Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl’a ve Zabıta ekiplerine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini makamında ağırladı. Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, başta Zabıta Müdürlüğünü ilgilendiren istek ve şikayetlerin kısa sürede sonuçlandığını ve Zabıta ekiplerinin göstermiş oldukları hizmetler için teşekkür etti. Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin teşekkür ziyareti için düşüncelerini paylaşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Mahalle sakinlerimizin nazik düşünceleri bizleri çok mutlu etti. Bu anlamlı ziyaret ilçemiz genelinde mesai gözetmeden fedakarca çalışan başta Zabıta ekiplerimizin ve bizlerin çalışma şevkini artıracaktır. Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimize nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ederim. Turgutlu'muz için tüm ekip arkadaşlarımızla canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan’a, Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl’a ve Zabıta ekiplerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini makamında ağırladı.
Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, başta Zabıta Müdürlüğünü ilgilendiren istek ve şikayetlerin kısa sürede sonuçlandığını ve Zabıta ekiplerinin göstermiş oldukları hizmetler için teşekkür etti.
Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin teşekkür ziyareti için düşüncelerini paylaşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Mahalle sakinlerimizin nazik düşünceleri bizleri çok mutlu etti. Bu anlamlı ziyaret ilçemiz genelinde mesai gözetmeden fedakarca çalışan başta Zabıta ekiplerimizin ve bizlerin çalışma şevkini artıracaktır. Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimize nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ederim. Turgutlu'muz için tüm ekip arkadaşlarımızla canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.