Yedi yaşındaki ikizler bisiklet paralarını Milli Dayanışma’ya bağışladı

HABERDE İNSAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 14:31, Güncelleme: 01.04.2020 - 14:31
 

Yedi yaşındaki ikizler bisiklet paralarını Milli Dayanışma’ya bağışladı

MANİSA'NIN SALİHLİ İLÇESİNDE YAŞAYAN 7 YAŞINDAKİ İKİZLER YUSUF VE YAĞIZ ATEŞ, KUMBARASINDA BİSİKLET ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİKLERİ 675 LİRAYI, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" SLOGANIYLA BAŞLATTIĞI MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA BAĞIŞLADI.
Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki ikizler Yusuf ve Yağız Ateş, kumbaralarında bisiklet almak için biriktirdikleri 675 lirayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı. Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde yaşayan Yakup-Gülizar Ateş çiftinin ikiz çocukları 7 yaşındaki Yusuf ve Yağız Ateş kardeşler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına bisiklet almak için biriktirdikleri 675 lirayı bağışlayarak destek verdi. Yusuf ve Yağız Ateş kardeşler, “Yaz mevsiminde bisiklet alabilmek için kumbaramızda para biriktiriyorduk. Şu ana kadar da 675 liramız olmuştu. Ancak Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek olabilmek için bu paralarımızı bağışlama kararı aldık. Ülkemizi çok seviyoruz” dediler. Anne Gülizar Ateş ise “Çocuklarım 1 yıldan buyana bisiklet alabilmek için kumbaralarında para biriktiriyorlardı. Televizyondan bu kampanyayı görünce paralarını bağışlamak istemişler. Çocuklarımla gurur duydum. Bankaya gidip bağışta bulunduk. Çok istediklerini bisikletlerini de aldık” dedi. Minik ikizlerin yer aldığı videoyu ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı Sosyal medya hesabından videoyu paylaşan Altun, "Türkiye 7’den 70’e tek yürek oldu. Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan birinci sınıf öğrencileri Ateş kardeşler, bisiklet almak için biriktirdikleri paralarını "#BizBizeYeterizTürkiyem" kampanyasına bağışladılar. Biz birlikte büyük Türkiyeyiz, biz bize yeteriz" dedi.
MANİSA'NIN SALİHLİ İLÇESİNDE YAŞAYAN 7 YAŞINDAKİ İKİZLER YUSUF VE YAĞIZ ATEŞ, KUMBARASINDA BİSİKLET ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİKLERİ 675 LİRAYI, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" SLOGANIYLA BAŞLATTIĞI MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA BAĞIŞLADI.

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki ikizler Yusuf ve Yağız Ateş, kumbaralarında bisiklet almak için biriktirdikleri 675 lirayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde yaşayan Yakup-Gülizar Ateş çiftinin ikiz çocukları 7 yaşındaki Yusuf ve Yağız Ateş kardeşler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına bisiklet almak için biriktirdikleri 675 lirayı bağışlayarak destek verdi.

Yusuf ve Yağız Ateş kardeşler, “Yaz mevsiminde bisiklet alabilmek için kumbaramızda para biriktiriyorduk. Şu ana kadar da 675 liramız olmuştu. Ancak Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek olabilmek için bu paralarımızı bağışlama kararı aldık. Ülkemizi çok seviyoruz” dediler.

Anne Gülizar Ateş ise “Çocuklarım 1 yıldan buyana bisiklet alabilmek için kumbaralarında para biriktiriyorlardı. Televizyondan bu kampanyayı görünce paralarını bağışlamak istemişler. Çocuklarımla gurur duydum. Bankaya gidip bağışta bulunduk. Çok istediklerini bisikletlerini de aldık” dedi.

Minik ikizlerin yer aldığı videoyu ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı

Sosyal medya hesabından videoyu paylaşan Altun, "Türkiye 7’den 70’e tek yürek oldu. Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan birinci sınıf öğrencileri Ateş kardeşler, bisiklet almak için biriktirdikleri paralarını "#BizBizeYeterizTürkiyem" kampanyasına bağışladılar. Biz birlikte büyük Türkiyeyiz, biz bize yeteriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.