Manisa Alaşehir'de 2 adet besihane, ev ve tarla(24/283 hisse) icradan satılıktır(çoklu satış)

İLANLAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2021 - 14:32, Güncelleme: 06.03.2021 - 14:32
 

Manisa Alaşehir'de 2 adet besihane, ev ve tarla(24/283 hisse) icradan satılıktır(çoklu satış)

Manisa İli Alaşehir ilçesinde, Piyadeler/Yayalar mahallesi Karacakova mevkiinde bulunan ve tapunun 113 Ada 23 Parsel numarasında kayıtlı, tapu miktarı 58017.85 m2 olan taşınmaz ile yine Alaşehir ilçesi Piyadeler/İstasyon mahallesi İstasyon civarı mevkiinde bulunan ve tapunun 180 Ada 11 Parsel numarasında kayıtlı, tapu miktarı 371.53 m2 olan taşınmaz satılıktır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.              Detaylı bilgi için tıklayınız.

Manisa İli Alaşehir ilçesinde, Piyadeler/Yayalar mahallesi Karacakova mevkiinde bulunan ve tapunun 113 Ada 23 Parsel numarasında kayıtlı, tapu miktarı 58017.85 m2 olan taşınmaz ile yine Alaşehir ilçesi Piyadeler/İstasyon mahallesi İstasyon civarı mevkiinde bulunan ve tapunun 180 Ada 11 Parsel numarasında kayıtlı, tapu miktarı 371.53 m2 olan taşınmaz satılıktır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre;

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.             

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.