Manisa Salihli'de kargir ev ve müştemilatları icradan satılık

İLANLAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2021 - 13:17, Güncelleme: 03.04.2021 - 13:17
 

Manisa Salihli'de kargir ev ve müştemilatları icradan satılık

 Manisa İli, Salihli İlçesi, Karaağaç Mahallesi, 216 ada, 1 nolu, KARGİR EV, AHIR VE BAHÇE niteliğindeki parselin yüzölçümü 392,66 m²'dir. 1 parsel imar durumuna göre; plansız alanlar yönetmeliğine tabidir. 1 parsel üzerinde konut ve ahır olarak kullanılan tek katlı yığma binalar bulunmaktadır. Konut olarak kullanılan yapı 3 oda, mutfak ve antreden ibaret kadastral verilere göre 83,49 m² oturum alanındaki yapı sobalıdır. Kiremit örtülü çatısı bulunan yapının duvarları plastik boyalıdır. 2 oda tabanı laminant diğer alanlar beton olan yapıda kapı ve pencereler pvc ve ahşap imalatlıdır. Yapının giriş cephesi olan kuzey doğu cephesine bitişik halde bulunan teras bölümünün altı kot farkı nedeniyle bodrum kat gibi ve yine bitişiği olan yapı ahır olarak kullanılmaktadır. Teras bölümünün üzeri trapez baskılı saç örtülü olup, ahırın üzeri kiremit çatılıdır. Tek kattan ibaret yığma yapıda tuğla ve örme taş duvarlar sıvasız badanasızdır. Elektriği ve suyu bulunan yapıların keşif tarihinde kullanılır durumda olduğu gözlemlenmiştir. Taşınmazın tam hissesi borçluya aittir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 01.06.2021 tarihi, saat 11:00'da ve 01.07.2021 tarihi, saat 11:00'da  Salihli Yediemin ve Otopark İşletmesi Serdar Kara - Yeşilyurt Mah. 906.Sok.No: 5/1- İzmir Yolu Bölge Trafik Arkası Festiva AVM Karşısı Salihli/Manisa'da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.  

 Manisa İli, Salihli İlçesi, Karaağaç Mahallesi, 216 ada, 1 nolu, KARGİR EV, AHIR VE BAHÇE niteliğindeki parselin yüzölçümü 392,66 m²'dir. 1 parsel imar durumuna göre; plansız alanlar yönetmeliğine tabidir. 1 parsel üzerinde konut ve ahır olarak kullanılan tek katlı yığma binalar bulunmaktadır. Konut olarak kullanılan yapı 3 oda, mutfak ve antreden ibaret kadastral verilere göre 83,49 m² oturum alanındaki yapı sobalıdır. Kiremit örtülü çatısı bulunan yapının duvarları plastik boyalıdır. 2 oda tabanı laminant diğer alanlar beton olan yapıda kapı ve pencereler pvc ve ahşap imalatlıdır. Yapının giriş cephesi olan kuzey doğu cephesine bitişik halde bulunan teras bölümünün altı kot farkı nedeniyle bodrum kat gibi ve yine bitişiği olan yapı ahır olarak kullanılmaktadır. Teras bölümünün üzeri trapez baskılı saç örtülü olup, ahırın üzeri kiremit çatılıdır. Tek kattan ibaret yığma yapıda tuğla ve örme taş duvarlar sıvasız badanasızdır. Elektriği ve suyu bulunan yapıların keşif tarihinde kullanılır durumda olduğu gözlemlenmiştir. Taşınmazın tam hissesi borçluya aittir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 01.06.2021 tarihi, saat 11:00'da ve 01.07.2021 tarihi, saat 11:00'da  Salihli Yediemin ve Otopark İşletmesi Serdar Kara - Yeşilyurt Mah. 906.Sok.No: 5/1- İzmir Yolu Bölge Trafik Arkası Festiva AVM Karşısı Salihli/Manisa'da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.