ARAÇ KİRALAMA SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN İSİMİ: YAMAN FİLO KİRALAMA

İş Dünyası (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 17:26, Güncelleme: 07.02.2022 - 17:26
 

ARAÇ KİRALAMA SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN İSİMİ: YAMAN FİLO KİRALAMA

Araç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından olan Yaman Filo Kiralama, Manisa merkezli olarak 2013 yılında beri Manisalılara hizmet veriyor.
Yaman Filo Kiralama Sorumlusu Cafer Yaman, araç kiralamanın püf noktalarını şu sözlerle anlattı; “Araç kiralamanın püf noktaları ilk etapta aldığınız hizmet ile başlar. İlk akla gelebilecek konu güvendir. Ofisimize gelen müşteriye empoze etmeye çalıştığımız şey, güvenle kafasında soru işareti kalmadan araç kiralama yapabileceğidir. Ondan sonraki etapta kiracının lehine düşünmesi gereken şeylerden biri, araçların yeni ve yeniye yakın olmasıdır” “MÜŞTERİMİZİN DİLEDİĞİ MARKA ARACI KİRALIYORUZ” Yaman, filolarında bulunan araçların segmentleri hakkında ise, “B-C-D segmenti ve S-U-V tarzı  araçlarımız mevcut olup, uzun dönem kiralamalarda dilediği android oyun markayı müşterilerimize  verme imkanımız vardır” dedi. ARAÇ KİRALAMA ŞARTLARI Araç kiralama koşulları talep edilen araca göre değişkenlik gösterebildiğini kaydeden Yaman, “Fakat en basit seviyeye indirdiğimiz taktirde minimum 2 yılı doldurmuş ehliyet ve kredi kartı provizyonudur. Araç kiralayacak kişi, aracın kaskosunun olup olmaması, aracın modeli ve kilometresi, firmanın sektördeki tecrübesi ve referansları göz önünde bulundurmalıdır. Kaskosuz bir araç, müşterinin talebi doğrultusunda kiraya verilebilir” ifadelerini kullandı. ARAÇLAR EN FAZLA 3 YAŞINDA Yaman Filo Kiralama Sorumlusu Cafer Yaman, son olarak müşterilerine sağladıkları ödeme kolaylıklarından söz ederek, diğer araç kiralama şirketlerinden ayıran özelliklerini şu sözlerle sıraladı; “Müşterilerimiz ödemelerini bankaya havale, EFT ve mail order yoluyla, kredi kartı yoluyla ve nakit bir şekilde yapabilirler. Bizi diğer araç kiralama şirketlerinden ayıran en büyük özelliğimiz; araçlarımızın 3 yaşından büyük olmaması, müşterinin bütçesine uygun kaskolu veya kaskosuz hizmet sunmamız, kurumsal yapı ile işleyişimiz”
Araç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından olan Yaman Filo Kiralama, Manisa merkezli olarak 2013 yılında beri Manisalılara hizmet veriyor.

Yaman Filo Kiralama Sorumlusu Cafer Yaman, araç kiralamanın püf noktalarını şu sözlerle anlattı; “Araç kiralamanın püf noktaları ilk etapta aldığınız hizmet ile başlar. İlk akla gelebilecek konu güvendir. Ofisimize gelen müşteriye empoze etmeye çalıştığımız şey, güvenle kafasında soru işareti kalmadan araç kiralama yapabileceğidir. Ondan sonraki etapta kiracının lehine düşünmesi gereken şeylerden biri, araçların yeni ve yeniye yakın olmasıdır”

“MÜŞTERİMİZİN DİLEDİĞİ MARKA ARACI KİRALIYORUZ”

Yaman, filolarında bulunan araçların segmentleri hakkında ise, “B-C-D segmenti ve S-U-V tarzı  araçlarımız mevcut olup, uzun dönem kiralamalarda dilediği android oyun markayı müşterilerimize  verme imkanımız vardır” dedi.

ARAÇ KİRALAMA ŞARTLARI

Araç kiralama koşulları talep edilen araca göre değişkenlik gösterebildiğini kaydeden Yaman, “Fakat en basit seviyeye indirdiğimiz taktirde minimum 2 yılı doldurmuş ehliyet ve kredi kartı provizyonudur. Araç kiralayacak kişi, aracın kaskosunun olup olmaması, aracın modeli ve kilometresi, firmanın sektördeki tecrübesi ve referansları göz önünde bulundurmalıdır. Kaskosuz bir araç, müşterinin talebi doğrultusunda kiraya verilebilir” ifadelerini kullandı.

ARAÇLAR EN FAZLA 3 YAŞINDA

Yaman Filo Kiralama Sorumlusu Cafer Yaman, son olarak müşterilerine sağladıkları ödeme kolaylıklarından söz ederek, diğer araç kiralama şirketlerinden ayıran özelliklerini şu sözlerle sıraladı; “Müşterilerimiz ödemelerini bankaya havale, EFT ve mail order yoluyla, kredi kartı yoluyla ve nakit bir şekilde yapabilirler. Bizi diğer araç kiralama şirketlerinden ayıran en büyük özelliğimiz; araçlarımızın 3 yaşından büyük olmaması, müşterinin bütçesine uygun kaskolu veya kaskosuz hizmet sunmamız, kurumsal yapı ile işleyişimiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.