SIEMENS TURGUTLU BAYİ HİZMETE AÇILDI

İş Dünyası (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2021 - 11:59, Güncelleme: 06.12.2021 - 11:59
 

SIEMENS TURGUTLU BAYİ HİZMETE AÇILDI

Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım'ın oğlu Muhammed Buğrahan Yıldırım, Turgutlu ilçesinde SIEMENS bayisini hizmete açtı. Bayinin açılış törenine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, protokol üyeleri, iş insanları, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Siemens bayi Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Buğrahan Yıldırım tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmete alınan, Siemens beyaz eşya firmasının Turgutlu Şubesinin açılış törenine; eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Ahmet Ataç, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda protokol üyesi, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve iş insanları katıldı. “İNŞALLAH BU İŞYERİ BURADA KALICI OLARAK YAŞAYACAK” Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, 4 aydır burada faaliyete alınmış olan işyerinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Anladığım kadarıyla ilk 4 ay gayet verimli geçmiş. Bizler bürokratlar olarak zaman zaman görev değişikliğiyle geliriz, görev süremizi tamamlar gideriz. Ayrıldığımızda orada dostlarımız kalır. Sanıyorum il jandarma komutanımız sadece dostlarını bırakmayacak canında bir parçayı kalıcı olarak bırakacak. İnşallah bu işyeri burada kalıcı olarak yaşayacak. Bundan sonra hem Manisa'yla hem de Turgutlu'yla bağı ilelebet olacak. İşyerimizin hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyorum" dedi. BAŞKAN AKIN BOL KAZANÇ TEMENNİSİNDE BULUNDU Açılışta konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise "İl Jandarma Komutanımızda memleketimizin birliği ve bütünlüğü için çok uzun yıllar hizmet verdi. Bu memlekete çok hayırlı bir evlat yetiştirdi, Buğrahan'ı yetiştirdi. Onu da Turgutlu halkıyla tanıştırdı ve bizlere emanet etti. Mekanın hem Buğrahan'a hem ilçemize hem de ülkemize ciddi katkıları olması temennisiyle hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.
Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım'ın oğlu Muhammed Buğrahan Yıldırım, Turgutlu ilçesinde SIEMENS bayisini hizmete açtı. Bayinin açılış törenine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, protokol üyeleri, iş insanları, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Siemens bayi Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Buğrahan Yıldırım tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmete alınan, Siemens beyaz eşya firmasının Turgutlu Şubesinin açılış törenine; eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Ahmet Ataç, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda protokol üyesi, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve iş insanları katıldı.

“İNŞALLAH BU İŞYERİ BURADA KALICI OLARAK YAŞAYACAK”

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, 4 aydır burada faaliyete alınmış olan işyerinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Anladığım kadarıyla ilk 4 ay gayet verimli geçmiş. Bizler bürokratlar olarak zaman zaman görev değişikliğiyle geliriz, görev süremizi tamamlar gideriz. Ayrıldığımızda orada dostlarımız kalır. Sanıyorum il jandarma komutanımız sadece dostlarını bırakmayacak canında bir parçayı kalıcı olarak bırakacak. İnşallah bu işyeri burada kalıcı olarak yaşayacak. Bundan sonra hem Manisa'yla hem de Turgutlu'yla bağı ilelebet olacak. İşyerimizin hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyorum" dedi.

BAŞKAN AKIN BOL KAZANÇ TEMENNİSİNDE BULUNDU

Açılışta konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise "İl Jandarma Komutanımızda memleketimizin birliği ve bütünlüğü için çok uzun yıllar hizmet verdi. Bu memlekete çok hayırlı bir evlat yetiştirdi, Buğrahan'ı yetiştirdi. Onu da Turgutlu halkıyla tanıştırdı ve bizlere emanet etti. Mekanın hem Buğrahan'a hem ilçemize hem de ülkemize ciddi katkıları olması temennisiyle hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.