Yumrukaya’dan Milangaz Ege Bölge Müdürü Osman İnce’ye Ziyaret

İş Dünyası (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 13:59, Güncelleme: 14.10.2020 - 13:59
 

Yumrukaya’dan Milangaz Ege Bölge Müdürü Osman İnce’ye Ziyaret

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Erdinç Yumrukaya, Milangaz’ın Manisa’daki şubelerini temsilen, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK)’nun Demirören enerji şirketini devralmasından sonra Ege Bölge Müdürlüğü’ne atanan Osman İnce’yi ziyaret etti.  Demirören enerji şirketini devralan OYAK tarafından Ege Bölge Müdürlüğü’ne atanan İnce’yi ziyaret ederek Milangaz’ın yeni hedeflerini kendisinden dinlediğini belirten Yumrukaya; “Osman Beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Yüzde yüz Türk sermayeli Milangaz’ın OYAK ile birlikte satışlarının daha çok artacağına inanıyorum. Müşteri memnuniyetinin ön plana çıkartılıp; Milangaz’ın farkını daha iyi anlatacağımızdan eminim. Milangaz Manisa olarak her zaman yapılacak olan yenilikleri var gücümüzle vatandaşımıza anlatarak onların güvenli gaza kavuşmalarını sağlamak için Sayın İnce ile işbirliklerimiz devam edecektir. Kendisine tekrar başarılar diliyorum.”

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Erdinç Yumrukaya, Milangaz’ın Manisa’daki şubelerini temsilen, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK)’nun Demirören enerji şirketini devralmasından sonra Ege Bölge Müdürlüğü’ne atanan Osman İnce’yi ziyaret etti. 

Demirören enerji şirketini devralan OYAK tarafından Ege Bölge Müdürlüğü’ne atanan İnce’yi ziyaret ederek Milangaz’ın yeni hedeflerini kendisinden dinlediğini belirten Yumrukaya; “Osman Beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Yüzde yüz Türk sermayeli Milangaz’ın OYAK ile birlikte satışlarının daha çok artacağına inanıyorum. Müşteri memnuniyetinin ön plana çıkartılıp; Milangaz’ın farkını daha iyi anlatacağımızdan eminim. Milangaz Manisa olarak her zaman yapılacak olan yenilikleri var gücümüzle vatandaşımıza anlatarak onların güvenli gaza kavuşmalarını sağlamak için Sayın İnce ile işbirliklerimiz devam edecektir. Kendisine tekrar başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.