Başkan Kılıç, miniklerle fidan dikti

İZMİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2022 - 11:14, Güncelleme: 24.03.2022 - 11:14
 

Başkan Kılıç, miniklerle fidan dikti

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Orman Haftası kapsamında miniklerle buluşarak birlikte fidan dikimi yaptı.
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Orman Haftası kapsamında miniklerle buluşarak birlikte fidan dikimi yaptı. Buca Belediyesi, Orman Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu binasının bahçesinde düzenlenen etkinlikte, belediyenin yarı zamanlı okul öncesi eğitim merkezlerinin öğrencileriyle beraber fidan dikti. Minik elleriyle fidanları toprakla buluşturan öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Küçük öğrencilerle fidanlara can suyunu veren Başkan Kılıç, ağaçların önemini anlattı. Buca’nın yeşil varlığını korumak ve artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Erhan Kılıç, “Çevre bilincini çocuk yaşlarda kazandırmak büyük önem taşıyor. Bizler de çocuklarımızın daha temiz havada büyümeleri için ağaçlandırma çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Kılıç, daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Orman Haftası kapsamında miniklerle buluşarak birlikte fidan dikimi yaptı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Orman Haftası kapsamında miniklerle buluşarak birlikte fidan dikimi yaptı.

Buca Belediyesi, Orman Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu binasının bahçesinde düzenlenen etkinlikte, belediyenin yarı zamanlı okul öncesi eğitim merkezlerinin öğrencileriyle beraber fidan dikti. Minik elleriyle fidanları toprakla buluşturan öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Küçük öğrencilerle fidanlara can suyunu veren Başkan Kılıç, ağaçların önemini anlattı.

Buca’nın yeşil varlığını korumak ve artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Erhan Kılıç, “Çevre bilincini çocuk yaşlarda kazandırmak büyük önem taşıyor. Bizler de çocuklarımızın daha temiz havada büyümeleri için ağaçlandırma çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Kılıç, daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.