ARTIK TAKMA KİRPİKLERE PARA VERMEK ZORUNDA KALMAYACAKSINIZ!

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2017 - 10:21, Güncelleme: 05.08.2017 - 10:21
 

ARTIK TAKMA KİRPİKLERE PARA VERMEK ZORUNDA KALMAYACAKSINIZ!

KİRPİK UZATMAK İÇİN EN BASİT YÖNTEM!
Yapmanız gereken tek şey temiz bir pamuklu çubuk kullanarak üst kirpik hattınız üzerinden vazelini ince bir kat şeklinde uygulamak. Bunu isterseniz yatmadan önce uygulayıp uyuyabilirsiniz ya da günün istediğiniz bir saatinde vazelin uygulaması yapabilirsiniz. Bu uygulamaya devam edin, böylece, kirpikleriniz daha güçlü ve sağlıklı ve nemli kalsın. Vazelin havadaki zararlı madellerin kirpiklerinizin tahrip olup dökülmesinden, zayıflamasından korur. Bunun sonucunda kirpikleriniz daim nemli kalan kirpikler daha sağlıklı ve güçlü uzar. Dikkat: Gözlerinize kaçırmamaya özen gösterin.  
KİRPİK UZATMAK İÇİN EN BASİT YÖNTEM!
Yapmanız gereken tek şey temiz bir pamuklu çubuk kullanarak üst kirpik hattınız üzerinden vazelini ince bir kat şeklinde uygulamak. Bunu isterseniz yatmadan önce uygulayıp uyuyabilirsiniz ya da günün istediğiniz bir saatinde vazelin uygulaması yapabilirsiniz.

Bu uygulamaya devam edin, böylece, kirpikleriniz daha güçlü ve sağlıklı ve nemli kalsın.
Vazelin havadaki zararlı madellerin kirpiklerinizin tahrip olup dökülmesinden, zayıflamasından korur. Bunun sonucunda kirpikleriniz daim nemli kalan kirpikler daha sağlıklı ve güçlü uzar.

Dikkat: Gözlerinize kaçırmamaya özen gösterin.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.