DUDAK PEELİNGİ

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2017 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2017 - 15:02
 

DUDAK PEELİNGİ

Dudaklarınız hiç bu kadar dolgun ve yumuşak olmamıştı.
İLK ÖNCELİKLE 3 MALZEME İHTİYACIMIZ VAR; BEYAZ TOZ ŞEKER VEYA ESMER TOZ ŞEKER(İSTEĞE BAĞLI) ZEYTİNYAĞI BAL   DUDAK PEELİNGİ İÇİN ÖLÇÜLER;   1 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığından biraz az zeytinyağı, yarım çay kaşığı bal. Bu karışımın kıvamı macun gibi olmamalı ve nemli kum gibi toz şeker tane tane kalmalıdır.   ŞİMDİ İSE HAZIRLADIĞIMIZ PEEELİNG’İ UYGULAYALIM: HAZIRLADIĞIM PEELİNG’TEN  PARMAĞIMA  ÇOK AZ BİR ŞEKİLDE ALIP DUDAĞIMIZA SÜRÜYORUZ. DUDAK İÇİN PEELİNG NE KADAR ÖNEMLİYSE PEELİNG SONRASI DA ÇOK  ÖNEMLİ . PEELİNG SONRASI DUDAKLARIMIZI BİR LİPBALM YARDIMI İLE NEMLENDİRİYORUZ. DUDAKLARINIZIN YAPISINA GÖRE HAFTADA KAÇ KEZ YAPACAĞINIZI BELİRLEYİN.    
Dudaklarınız hiç bu kadar dolgun ve yumuşak olmamıştı.
İLK ÖNCELİKLE 3 MALZEME İHTİYACIMIZ VAR;
  1. BEYAZ TOZ ŞEKER VEYA ESMER TOZ ŞEKER(İSTEĞE BAĞLI)
  2. ZEYTİNYAĞI
  3. BAL
 
DUDAK PEELİNGİ İÇİN ÖLÇÜLER;  

1 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığından biraz az zeytinyağı, yarım çay kaşığı bal.
Bu karışımın kıvamı macun gibi olmamalı ve nemli kum gibi toz şeker tane tane kalmalıdır.
 
ŞİMDİ İSE HAZIRLADIĞIMIZ PEEELİNG’İ UYGULAYALIM:

HAZIRLADIĞIM PEELİNG’TEN  PARMAĞIMA  ÇOK AZ BİR ŞEKİLDE ALIP DUDAĞIMIZA SÜRÜYORUZ. DUDAK İÇİN PEELİNG NE KADAR ÖNEMLİYSE PEELİNG SONRASI DA ÇOK  ÖNEMLİ . PEELİNG SONRASI DUDAKLARIMIZI BİR LİPBALM YARDIMI İLE NEMLENDİRİYORUZ. DUDAKLARINIZIN YAPISINA GÖRE HAFTADA KAÇ KEZ YAPACAĞINIZI BELİRLEYİN.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.