Kadın Girişimciler İzmir Fuarı’nda Manisa’yı tanıtıyor

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2013 - 18:55, Güncelleme: 30.08.2013 - 18:55
 

Kadın Girişimciler İzmir Fuarı’nda Manisa’yı tanıtıyor

Her yıl 1,5 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan, yüzlerce yerli ve yabancı kuruluşun ürünlerini tanıttığı İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl ilk kez TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu da stand açtı. Kadın Girişimcilerin yapmış oldukları el emeği ürünleri İzmir Fuarı’nda görücüye çıktı
 İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) birçok siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarının katılımıyla açıldı. 63 ülkeden toplam bin 125 firmanın katıldığı fuarın açılış töreninde Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu, Gökmen Gökdede, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy ve İcra Komitesi Üyesi Mücella Gürtekin de açılış töreninde yer aldı. Her yıl 1,5 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan, yüzlerce yerli ve yabancı kuruluşun ürünlerini tanıttığı İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl ilk kez TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu da stand açtı. Kadın Girişimcilerin yapmış oldukları el emeği ürünleri İzmir Fuarı’nda görücüye çıktı. Manisa merkez ve ilçelerde yer alan kadınların ürünlerinin sergilendiği stand fuarın 16.bölgesinde yer alıyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu ve Gökmen Gökdede, fuarın açılış töreninin ardından Paraşüt kulesi arkasında 16. Bölgede yer alan TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu standını ziyaret ettiler. TOBB Manisa İlbet İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, Mücella Gürtekin, Erdem Kutlar ve Nilgün Beşirik ile bir araya gelen Bankoğlu ve Gökdede, bir birinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği standı gezdiler. Kadın Girişimcilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Bankoğlu ve Gökdede, ‘Böylesine önemli bir fuarda kadın girişimcilerimizin yer alması bizler için çok önemliydi. Onlardan gelen bu talebi değerlendirdik. 1.5 milyon kişinin ziyaret ettiği fuarda yer almamız bizler için de büyük bir mutluluk. Manisa’nın tanımına ve kadın girişimcilerimizin emeklerine katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Hazırlanmış olan stantta emeği geçen herkesi kutluyoruz’ dediler. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu ve Gökmen Gökdede, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, İcra Komitesi Üyesi Mücella Gürtekin, Erdem Kutlar ve Nilgün Beşerik, diğer illerden gelen Kadın Girişimciler Kurullarına ait standları da ziyaret ettiler. 8 Eylül tarihine kadar açık olacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 16. Bölgede yer alan TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu ziyaret etmek isteyen misafirler için fuarın montrö kapısından giriş yapmaları ve paraşüt kulesine doğru yönelmeleri gerekmekte.
Her yıl 1,5 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan, yüzlerce yerli ve yabancı kuruluşun ürünlerini tanıttığı İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl ilk kez TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu da stand açtı. Kadın Girişimcilerin yapmış oldukları el emeği ürünleri İzmir Fuarı’nda görücüye çıktı
 İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) birçok siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarının katılımıyla açıldı. 63 ülkeden toplam bin 125 firmanın katıldığı fuarın açılış töreninde Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu, Gökmen Gökdede, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy ve İcra Komitesi Üyesi Mücella Gürtekin de açılış töreninde yer aldı.

Her yıl 1,5 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan, yüzlerce yerli ve yabancı kuruluşun ürünlerini tanıttığı İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl ilk kez TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu da stand açtı. Kadın Girişimcilerin yapmış oldukları el emeği ürünleri İzmir Fuarı’nda görücüye çıktı. Manisa merkez ve ilçelerde yer alan kadınların ürünlerinin sergilendiği stand fuarın 16.bölgesinde yer alıyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu ve Gökmen Gökdede, fuarın açılış töreninin ardından Paraşüt kulesi arkasında 16. Bölgede yer alan TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu standını ziyaret ettiler.

TOBB Manisa İlbet İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, Mücella Gürtekin, Erdem Kutlar ve Nilgün Beşirik ile bir araya gelen Bankoğlu ve Gökdede, bir birinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği standı gezdiler. Kadın Girişimcilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Bankoğlu ve Gökdede, ‘Böylesine önemli bir fuarda kadın girişimcilerimizin yer alması bizler için çok önemliydi. Onlardan gelen bu talebi değerlendirdik. 1.5 milyon kişinin ziyaret ettiği fuarda yer almamız bizler için de büyük bir mutluluk. Manisa’nın tanımına ve kadın girişimcilerimizin emeklerine katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Hazırlanmış olan stantta emeği geçen herkesi kutluyoruz’ dediler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu ve Gökmen Gökdede, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, İcra Komitesi Üyesi Mücella Gürtekin, Erdem Kutlar ve Nilgün Beşerik, diğer illerden gelen Kadın Girişimciler Kurullarına ait standları da ziyaret ettiler.

8 Eylül tarihine kadar açık olacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 16. Bölgede yer alan TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu ziyaret etmek isteyen misafirler için fuarın montrö kapısından giriş yapmaları ve paraşüt kulesine doğru yönelmeleri gerekmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.