KOSGEB DESTEĞİYLE KENDİ İŞİNİ KURDU

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2019 - 14:12, Güncelleme: 21.01.2019 - 14:12
 

KOSGEB DESTEĞİYLE KENDİ İŞİNİ KURDU

Manisa’da, 28 yaşındaki kadın girişimci Hamdiye Aslan, seyyar bir esnaftan aldığı pilavı yedikten sonra pilav dükkanı açmaya karar verdi; KOSGEB desteğiyle gıda sektörüne iddialı bir giriş yaptı.
Haber: Caner KILIÇ Cadde ve sokaklarda görmeye alışık olduğumuz geleneksel seyyar pilav satıcılarının aksine sabit pilav dükkanı açarak Manisa’da bir ilke imza atan Hamdiye Aslan, kalitedeki çıtayı da yüksek tuttu. İşletmesinin sloganı da bir o kadar iddialı; ‘Anneniz darılmasın ama onun pilavından bile güzel.’ ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ HİSSETTİRMEK İSTEDİK Öte yandan bu iddialı slogana da açıklık getiren genç kadın girişimci; "Dünyada hangi yemek bir annenin yemeğinden daha güzel olabilir ki? Zaten buradaki hedefimiz anneleri karşımıza almak değil, pilav kalitesindeki çıtayı en yüksekte tutmak ve en güzel pilavı müşterilerimize sunmak.”dedi. TADAN BİR DAHA GELİYOR Genç, idealist ve iddialı girişimci bu iddiasının sonucunu da müşteri memnuniyeti ile alıyor. İşletmeye gelenler tereyağı kullanılarak yapılan ve üzerine isteğe göre tavuk, ciğer, kavurma, güveç eklenen muhteşem lezzeti ile adeta bağımlılık yapan pilavdan kaşıkladıkça ve yanında bol köpüklü yayık ayranını içtikçe her gün uğramadan edemez oldular. Manisa’nın ilk sabit pilavcısı, Alo Paket Servisi ile evlere, özel günlerde cemiyetlere de pilav gönderiyor.
Manisa’da, 28 yaşındaki kadın girişimci Hamdiye Aslan, seyyar bir esnaftan aldığı pilavı yedikten sonra pilav dükkanı açmaya karar verdi; KOSGEB desteğiyle gıda sektörüne iddialı bir giriş yaptı.
Haber: Caner KILIÇ
Cadde ve sokaklarda görmeye alışık olduğumuz geleneksel seyyar pilav satıcılarının aksine sabit pilav dükkanı açarak Manisa’da bir ilke imza atan Hamdiye Aslan, kalitedeki çıtayı da yüksek tuttu. İşletmesinin sloganı da bir o kadar iddialı; ‘Anneniz darılmasın ama onun pilavından bile güzel.’

ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ HİSSETTİRMEK İSTEDİK
Öte yandan bu iddialı slogana da açıklık getiren genç kadın girişimci; "Dünyada hangi yemek bir annenin yemeğinden daha güzel olabilir ki? Zaten buradaki hedefimiz anneleri karşımıza almak değil, pilav kalitesindeki çıtayı en yüksekte tutmak ve en güzel pilavı müşterilerimize sunmak.”dedi.

TADAN BİR DAHA GELİYOR
Genç, idealist ve iddialı girişimci bu iddiasının sonucunu da müşteri memnuniyeti ile alıyor. İşletmeye gelenler tereyağı kullanılarak yapılan ve üzerine isteğe göre tavuk, ciğer, kavurma, güveç eklenen muhteşem lezzeti ile adeta bağımlılık yapan pilavdan kaşıkladıkça ve yanında bol köpüklü yayık ayranını içtikçe her gün uğramadan edemez oldular. Manisa’nın ilk sabit pilavcısı, Alo Paket Servisi ile evlere, özel günlerde cemiyetlere de pilav gönderiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.