Lipoliz Cihazı Nedir? Ne İşe Yarar?

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 12:35, Güncelleme: 22.02.2021 - 12:35
 

Lipoliz Cihazı Nedir? Ne İşe Yarar?

Sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmak isteyen pek çok insan inatçı kiloları nedeniyle hedefinden uzaklaştığını düşünür. Özellikle bölgesel olarak bazı bölümlerde yer alan inatçı kilolar birçok insanın zayıflamasının önündeki en büyük engel olarak görülür. Bölgesel olarak erimeyen yağlarınıza pratik bir çözüm sunan lipoliz cihazı sayesinde hayalini kurduğunuz görünüme kavuşabilirsiniz. Lipoliz cihazı etkili bir şekilde lokal zayıflama ve bölgesel yağ eritme desteği sunar. Lipoterapi işlemi çoğunlukla yağlanmaya bağlı oluşan şekil bozuklukları ve selülit tedavisi gibi sorunlar için tercih edilir. Bunun yanı sıra, yüz bölgesinde yoğunluk kazanan yağ bezeleri ve göz altı torbalanmalarının tedavisinde lipoliz cihazı etkin rol oynar. Lipoliz cihazı sayesinde kadınların muzdarip olduğu selülit görünümü etkili bir şekilde ortadan kaldırılabilir. Özellikle selülit ile meydana gelen portakal kabuğu görünümünün yok edilmesinde etkili sonuçlar ortaya koyar. Kadınların yanı sıra, erkeklerin sırt yağlanmaları konusunda da lipoliz gereken desteği sağlar. Lipoliz cihazının çalışma prensibi bölgesel olarak erimeyen yağlara işlem uygulamaktan ibarettir. Buna göre, hastanın vücudunda erime göstermeyen yağ birikimleri için deride gevşeme sağlayarak yok etmeyi amaçlar. 4-8 seanslık bir işlem sonunda ise hasta yağların gittiğini gözle görebilir hale gelir. Lipoliz Kaç Seans Uygulanır? Lipoliz cihazı ile gerçekleştirilen tüm işlem ve tedavilerde başvuran hastayla ilgili detaylar belirleyici rol oynar. Buna bağlı olarak, lipoliz tedavisi kişinin kilosuna, yaşına ve vücudundaki yağ miktarına göre değişiklik gösterir. Genel olarak, lipoliz uygulamasında işlem için 2 ya da 4 seans yapılması önerilir. İkinci seanstan itibaren hastaların birçoğu lipoliz tedavisinin etkisini hisseder. Hastanın yağ durumuna ve kusurlara bağlı olarak 4-6 hafta arasında uygulama yapılmaya devam edilebilir. Lipoliz Cihazı Nasıl Çalışır? Bölgesel olarak inatçı yağlarından kurtulamayan birçok insan tercihini lipoliz yönteminden yana kullanır. Etkin ve hızlı bir şekilde bölgesel yağlarınızı eriten lipoliz sayesinde beklediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Genel olarak lipoliz cihazı yağları eritmek ve yok etmek için deride gevşeme sağlama yöntemine başvurur. Bu sayede inatçı yağlar erime göstererek hastanın vücudunda yok edilir. Zamana bağlı olarak hastanın vücudu erime ve yok etme işlemlerini sırası ile gerçekleştirir. Lipoliz cihazı başta olmak üzere, zayıflama cihazları hakkında merak ettiklerinize Erdem Kozmetik sitesinden ulaşabilirsiniz. https://www.erdemkozmetik.com/

Sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmak isteyen pek çok insan inatçı kiloları nedeniyle hedefinden uzaklaştığını düşünür. Özellikle bölgesel olarak bazı bölümlerde yer alan inatçı kilolar birçok insanın zayıflamasının önündeki en büyük engel olarak görülür. Bölgesel olarak erimeyen yağlarınıza pratik bir çözüm sunan lipoliz cihazı sayesinde hayalini kurduğunuz görünüme kavuşabilirsiniz. Lipoliz cihazı etkili bir şekilde lokal zayıflama ve bölgesel yağ eritme desteği sunar.

Lipoterapi işlemi çoğunlukla yağlanmaya bağlı oluşan şekil bozuklukları ve selülit tedavisi gibi sorunlar için tercih edilir. Bunun yanı sıra, yüz bölgesinde yoğunluk kazanan yağ bezeleri ve göz altı torbalanmalarının tedavisinde lipoliz cihazı etkin rol oynar.

Lipoliz cihazı sayesinde kadınların muzdarip olduğu selülit görünümü etkili bir şekilde ortadan kaldırılabilir. Özellikle selülit ile meydana gelen portakal kabuğu görünümünün yok edilmesinde etkili sonuçlar ortaya koyar. Kadınların yanı sıra, erkeklerin sırt yağlanmaları konusunda da lipoliz gereken desteği sağlar.

Lipoliz cihazının çalışma prensibi bölgesel olarak erimeyen yağlara işlem uygulamaktan ibarettir. Buna göre, hastanın vücudunda erime göstermeyen yağ birikimleri için deride gevşeme sağlayarak yok etmeyi amaçlar. 4-8 seanslık bir işlem sonunda ise hasta yağların gittiğini gözle görebilir hale gelir.

Lipoliz Kaç Seans Uygulanır?

Lipoliz cihazı ile gerçekleştirilen tüm işlem ve tedavilerde başvuran hastayla ilgili detaylar belirleyici rol oynar. Buna bağlı olarak, lipoliz tedavisi kişinin kilosuna, yaşına ve vücudundaki yağ miktarına göre değişiklik gösterir. Genel olarak, lipoliz uygulamasında işlem için 2 ya da 4 seans yapılması önerilir. İkinci seanstan itibaren hastaların birçoğu lipoliz tedavisinin etkisini hisseder. Hastanın yağ durumuna ve kusurlara bağlı olarak 4-6 hafta arasında uygulama yapılmaya devam edilebilir.

Lipoliz Cihazı Nasıl Çalışır?

Bölgesel olarak inatçı yağlarından kurtulamayan birçok insan tercihini lipoliz yönteminden yana kullanır. Etkin ve hızlı bir şekilde bölgesel yağlarınızı eriten lipoliz sayesinde beklediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.

Genel olarak lipoliz cihazı yağları eritmek ve yok etmek için deride gevşeme sağlama yöntemine başvurur. Bu sayede inatçı yağlar erime göstererek hastanın vücudunda yok edilir. Zamana bağlı olarak hastanın vücudu erime ve yok etme işlemlerini sırası ile gerçekleştirir. Lipoliz cihazı başta olmak üzere, zayıflama cihazları hakkında merak ettiklerinize Erdem Kozmetik sitesinden ulaşabilirsiniz.

https://www.erdemkozmetik.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.