NEDEN ZAYIFLAYAMIYORUM?

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2012 - 10:19, Güncelleme: 01.03.2012 - 10:19
 

NEDEN ZAYIFLAYAMIYORUM?

Güneşin yüzünü göstermeye başladığı bir dönemden merhaba diyorum. Isı artışları ile birlikte kendimizi yaz mevsimine hazırlamak için daha dikkatli olmaya başladığımız günler geldi.
 Birçoğumuzun fazla kilolardan kurtulmak için denemediğimiz diyetler yada yöntemler kalmamıştır. Herşeye rağmen neden kilo veremiyorum? diyen etrafınızda birçok insan vardır. Bu durumda tıbbi olarak ilk akla gelen durumlar: *Tiroid fonksiyon bozukluğu : Guatr olarak da bilinen Tiroid bezinin bazı  çalışma bozukluklarında vücut metabolizma hızı zamanla yavaşlar. Bu durum fark edilmediyse özellikle karın ve basen bölgelerinden başlayan, zamanla genel obesiteye giden bir durum ortaya çıkar. *İnsülin direnci : İnsülin hormonu vücudumuzda belirli denge ile salınırsa açlık krizlerini çok yaşamayız. Ölçülen kan şekeri normal seviyelerde olsa bile İnsülin hormon seviyesi beklenenden  farklı gelirse kilo verirken çok zorlanırız. Bu durumda mutlaka besin Betgram düzenlemesi daha dikkatli yapılmalı ve hekim tarafından uygun görülen ilaç başlanması gerekebilir. *Bağırsak tembelliği : Şişkinlik ve kabızlıkla giden bağırsak tembelliğinde besinlerin emilim ve taşınmasında problem olduğu için kişi kilo vermede çok zorluk yaşabilir. Bu rahatsızlığın tanısı ve uygunsa tedavisi başlanırsa zayıflama programı ile çok daha rahat zayıflayabilir. İlaçların bile başarısız olduğu durumlarda Akupunktur, Nöralterapi ve hatta Biorezonans desteği bu sorunu aşmada yardımcı olabiliyor. *Besin Duyarlılık Testi : Vücudumuz için çok gerekli olduğunu düşündüğümüz vitamin deposu bir çok besinin istenmeyen yan etkileri olduğu kanıtlanmış, başta zayıflama, migren ve diğer ağrılar, alerji hastalarında şikayetleri artırdığı tespit edilmiştir. Kan yolu veya özel bilgisayar destekli besin duyarlılık testleri ile tespit edilen bu besinleri tüketmediğimizde tedavi çok daha iyi sonuçlanmaktadır.  Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere…  İletişim:   gencyasam@gencyasam.com.tr
Güneşin yüzünü göstermeye başladığı bir dönemden merhaba diyorum. Isı artışları ile birlikte kendimizi yaz mevsimine hazırlamak için daha dikkatli olmaya başladığımız günler geldi.
 Birçoğumuzun fazla kilolardan kurtulmak için denemediğimiz diyetler yada yöntemler kalmamıştır. Herşeye rağmen neden kilo veremiyorum? diyen etrafınızda birçok insan vardır. Bu durumda tıbbi olarak ilk akla gelen durumlar:
*Tiroid fonksiyon bozukluğu : Guatr olarak da bilinen Tiroid bezinin bazı  çalışma bozukluklarında vücut metabolizma hızı zamanla yavaşlar. Bu durum fark edilmediyse özellikle karın ve basen bölgelerinden başlayan, zamanla genel obesiteye giden bir durum ortaya çıkar.
*İnsülin direnci : İnsülin hormonu vücudumuzda belirli denge ile salınırsa açlık krizlerini çok yaşamayız. Ölçülen kan şekeri normal seviyelerde olsa bile İnsülin hormon seviyesi beklenenden  farklı gelirse kilo verirken çok zorlanırız. Bu durumda mutlaka besin Betgram düzenlemesi daha dikkatli yapılmalı ve hekim tarafından uygun görülen ilaç başlanması gerekebilir.
*Bağırsak tembelliği : Şişkinlik ve kabızlıkla giden bağırsak tembelliğinde besinlerin emilim ve taşınmasında problem olduğu için kişi kilo vermede çok zorluk yaşabilir. Bu rahatsızlığın tanısı ve uygunsa tedavisi başlanırsa zayıflama programı ile çok daha rahat zayıflayabilir. İlaçların bile başarısız olduğu durumlarda Akupunktur, Nöralterapi ve hatta Biorezonans desteği bu sorunu aşmada yardımcı olabiliyor.
*Besin Duyarlılık Testi : Vücudumuz için çok gerekli olduğunu düşündüğümüz vitamin deposu bir çok besinin istenmeyen yan etkileri olduğu kanıtlanmış, başta zayıflama, migren ve diğer ağrılar, alerji hastalarında şikayetleri artırdığı tespit edilmiştir.
Kan yolu veya özel bilgisayar destekli besin duyarlılık testleri ile tespit edilen bu besinleri tüketmediğimizde tedavi çok daha iyi sonuçlanmaktadır. 
Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere…

 İletişim:   gencyasam@gencyasam.com.tr
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Somalı biri
(12.11.2016 01:20 - #170)
Asparagas haber işte bu. Hastahanenin neden durduğunuda söylermisiniz
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.