PLAJA GİDERKEN YANIMIZA NELER ALMALIYIZ?

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2017 - 13:48, Güncelleme: 03.08.2017 - 13:48
 

PLAJA GİDERKEN YANIMIZA NELER ALMALIYIZ?

Bu yaz plajda en dikkat çeken kişi siz olacaksınız.
1)YEDEK MAYO: Islak mayoyla oturmak sağlığınız için tehlikeli! Bu uyarıyı dikkate alın ve yanınızda 2 adet mayo taşıyın. 2)PAREO: Mayonun üzerine çok rahatlıkla giyebileceğiniz bir eşyadır. Yanınızda daima bulundurun. 3)HAVLU: En önemli şeyden biri plajda ıslak ıslak oturmak kimsenin hoşuna gitmez 4)GÜNEŞ KREMİ:Yüksek koruma faktörlü kreminizi almadan plaja asla inmeyin. 5)DUDAK NEMLENDİRİCİSİ: Güneşten kuruyan ve çatlayan dudaklar için dudak nemlendiricisi yanınızda mutlaka bulunsun. 6)GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ: Gözlernizi tamamıyla kapatacak büyük modeller hem trend görünür, hem de göz çevrenizin kuruyup kırışmasını engeller. 7)SAÇ LASTİĞİ: Saçlarınızı toplayın ki yüzerken bibirine karışmasın. 8)ŞAPKA: Başınıza güneş geçmemesi için şart! 9)CÜZDAN: Para ve kimlik kartınız her daim yanınızda olmalı. 10)YİYECEK VE İÇECEK: Gittiğiniz plajda büfe tarzı bir yer olduğundan emin değilseniz, çantanıza sandviç, meyve ve içeçek atmayı unutmayın.  
Bu yaz plajda en dikkat çeken kişi siz olacaksınız.
1)YEDEK MAYO: Islak mayoyla oturmak sağlığınız için tehlikeli! Bu uyarıyı dikkate alın ve yanınızda 2 adet mayo taşıyın.
2)PAREO: Mayonun üzerine çok rahatlıkla giyebileceğiniz bir eşyadır. Yanınızda daima bulundurun.
3)HAVLU: En önemli şeyden biri plajda ıslak ıslak oturmak kimsenin hoşuna gitmez
4)GÜNEŞ KREMİ:Yüksek koruma faktörlü kreminizi almadan plaja asla inmeyin.
5)DUDAK NEMLENDİRİCİSİ: Güneşten kuruyan ve çatlayan dudaklar için dudak nemlendiricisi yanınızda mutlaka bulunsun.
6)GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ: Gözlernizi tamamıyla kapatacak büyük modeller hem trend görünür, hem de göz çevrenizin kuruyup kırışmasını engeller.
7)SAÇ LASTİĞİ: Saçlarınızı toplayın ki yüzerken bibirine karışmasın.
8)ŞAPKA: Başınıza güneş geçmemesi için şart!
9)CÜZDAN: Para ve kimlik kartınız her daim yanınızda olmalı.
10)YİYECEK VE İÇECEK: Gittiğiniz plajda büfe tarzı bir yer olduğundan emin değilseniz, çantanıza sandviç, meyve ve içeçek atmayı unutmayın.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.