PROF. DR. KOYUNCU 8 MART' A ÖZEL SEMİNER VERDİ    

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2019 - 08:38, Güncelleme: 11.03.2019 - 08:38
 

PROF. DR. KOYUNCU 8 MART' A ÖZEL SEMİNER VERDİ    

Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Gebelikte Anne ve Bebek Sağlığına Doğal Yaklaşımlar Semineri  düzenledi.
Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Mümtaz Faik Koyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında   “Gebelikte Anne ve Bebek Sağlığına Doğal Yaklaşımlar” konular seminer  düzenledi. Manisa Lale Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seminere sağlık çalışanları ve Manisalı kadınları katılım gösterdi.     Kadınların hayattaki önemine değinerek konuşmasına başlayan Koyuncu, gebelik dönemindeki kadınların daha sağlıklı bir süreç geçirmeleri için nelere dikkat etmesi gerektiğini bu seminerde anlattı.  Koyuncu, “Var olmamızın tek nedeni kadınlardır. Bu açıdan dünyamızı mutlaka ortaklaşa paylaşmamız gerek. Kadın olmak çok özel bir duygu. Biz erkekler hiç bir zaman annelik duygusunu yakalayamayız. Çok iyi baba olabiliriz ancak o annelik duygusunu hiçbir zaman hissedemeyiz. Kadınların değerini anlamak için bu toplantıların sadece 8 Mart'ta değil her zaman gerçekleşmesi gerekir.” dedi.    Seminerde gebe sürecinde annelerin nasıl beslenmesi gerektiğini anlatan Koyuncu, hamilelik sürecini sağlıklı bir şekilde geçirmenin en önemli kriteri başında beslenme olduğuna dikkat çekti.  Koyuncu, konuşması bittikten sonra katılımcıların sorularını yanıtladı. -Özlem ŞAHİN  
Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Gebelikte Anne ve Bebek Sağlığına Doğal Yaklaşımlar Semineri  düzenledi.
Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Mümtaz Faik Koyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında   “Gebelikte Anne ve Bebek Sağlığına Doğal Yaklaşımlar” konular seminer  düzenledi. Manisa Lale Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seminere sağlık çalışanları ve Manisalı kadınları katılım gösterdi.  
 
Kadınların hayattaki önemine değinerek konuşmasına başlayan Koyuncu, gebelik dönemindeki kadınların daha sağlıklı bir süreç geçirmeleri için nelere dikkat etmesi gerektiğini bu seminerde anlattı.  Koyuncu, “Var olmamızın tek nedeni kadınlardır. Bu açıdan dünyamızı mutlaka ortaklaşa paylaşmamız gerek. Kadın olmak çok özel bir duygu. Biz erkekler hiç bir zaman annelik duygusunu yakalayamayız. Çok iyi baba olabiliriz ancak o annelik duygusunu hiçbir zaman hissedemeyiz. Kadınların değerini anlamak için bu toplantıların sadece 8 Mart'ta değil her zaman gerçekleşmesi gerekir.” dedi.
  
Seminerde gebe sürecinde annelerin nasıl beslenmesi gerektiğini anlatan Koyuncu, hamilelik sürecini sağlıklı bir şekilde geçirmenin en önemli kriteri başında beslenme olduğuna dikkat çekti.  Koyuncu, konuşması bittikten sonra katılımcıların sorularını yanıtladı. -Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.