SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİNİ SON GÜNE BIRAKANLAR ÜZÜLMEYİN

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2019 - 11:26, Güncelleme: 14.02.2019 - 11:26
 

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİNİ SON GÜNE BIRAKANLAR ÜZÜLMEYİN

Zen Pırlanta, Sevgililer Günü’ne özel,  sevgiliye hediye edilebilecek en zarif modelleri hazırladı. Zen, özel güne yakışır, sevgiliyi mutlu edecek birbirinden özel tasarımlar, %40 ve %50 gibi indirimli özel fırsatlar ile satışa sundu.
Pırlanta simgeledikleri, tutkusu ve göz kamaştıran ışıltısıyla Sevgililer Günü'nde verilebilecek en anlamlı hediye olarak göze çarpıyor. Zen, özel güne yakışır, sevgiliyi mutlu edecek birbirinden özel tasarımları, özel fırsatlar ile satışa sundu.  Modeller arasında vazgeçilmez klasikler zentaş, beştaş, tamturlardan hediye ettiğiniz kişinin günün her saati kullanabileceği kolye uçları veya bilekliklere kadar birçok seçenek yer alıyor. Özel günleri farklı hediyelerle kutlayan Zen Pırlanta, bu Sevgililer Günü için de size özel bir armağan hazırladı. 14 Şubat’a kadar Zen Pırlanta mağazalarından ve internet adresindeki sanal mağazadan yapılacak 2000TL ve üzeri alışverişlerde “Pırlantalı aşkın ritmi kolye” hediye ediyor.   SADECE KADINLAR DEĞİL, ERKEKLER DE ZEN'LENECEK Zen Pırlanta  bu Sevgililer Günü'nde, kadınlara hediye edilebilecek ürünlerin yanı sıra erkekleri mutlu edebilecek birbirinden güzel hediyeler sunuyor. Görünümüne özen gösteren erkeklere özel bir armağan olacak pırlantalı saat, kravat, kol düğmesi, kalem, cüzdan, kemer gibi pırlantalı aksesuarlar Zen Pırlanta'nın Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor.   ROMANTİK, ZARİF, KLASİK Hediye seçimiyle sıra dışı olmak ve aşkını en güzel şekilde ifade etmek isteyenler için göz kamaştıran mücevherlere imza attıklarını kaydeden Manisa Zen Mağaza Müdürü Erdal Çakar,  “Romantik ve zarif detaylarla bezeli pırlanta aksesuarlar özellikle pırlanta beştaş yüzük gibi aşkı simgeleyen parçalarla fark yaratıyoruz.  Pırlantanın parıltısını en harika şekilde yansıtan titiz işçiliğin ürünü olan modeller, Sevgililer Günü için benzersiz bir hediye alternatifi yaratıyoruz. Klasik pırlanta yüzükler asaleti ve şıklığı yansıtan koleksiyonlarıyla sevgilinizin başını döndürecek.” dedi.   “BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN EFEKT DEĞİL, TAŞ” Bu yıl kadınların pırlantada en çok baget kesim tarzını beğendiklerini  tercih ettiğini söyleyen Çakar, tektaş yüzüklerin 880 TL'den, beştaşların 980 TL'den  başladığını ifade etti. Çakar, bu fiyata daha büyük görünen yüzükler olduğunu ancak onlarda efektif kullandığını belirterek;  “ Genelde taşı olduğundan büyük göstermek için efekt kullanırlar. Taşı olduğundan daha büyük gösteremeye çalışırlar. Bizde bu durum söz konusu olamaz. Pırlanta işi yaptığımız için pırlantayı öne çıkararak bu özel tasarımlarımızı göstermek istiyoruz. Bizim için önemli olan taş. “ şeklinde konuştu. -Özlem ŞAHİN  
Zen Pırlanta, Sevgililer Günü’ne özel,  sevgiliye hediye edilebilecek en zarif modelleri hazırladı. Zen, özel güne yakışır, sevgiliyi mutlu edecek birbirinden özel tasarımlar, %40 ve %50 gibi indirimli özel fırsatlar ile satışa sundu.
Pırlanta simgeledikleri, tutkusu ve göz kamaştıran ışıltısıyla Sevgililer Günü'nde verilebilecek en anlamlı hediye olarak göze çarpıyor. Zen, özel güne yakışır, sevgiliyi mutlu edecek birbirinden özel tasarımları, özel fırsatlar ile satışa sundu.  Modeller arasında vazgeçilmez klasikler zentaş, beştaş, tamturlardan hediye ettiğiniz kişinin günün her saati kullanabileceği kolye uçları veya bilekliklere kadar birçok seçenek yer alıyor. Özel günleri farklı hediyelerle kutlayan Zen Pırlanta, bu Sevgililer Günü için de size özel bir armağan hazırladı. 14 Şubat’a kadar Zen Pırlanta mağazalarından ve internet adresindeki sanal mağazadan yapılacak 2000TL ve üzeri alışverişlerde “Pırlantalı aşkın ritmi kolye” hediye ediyor.
 
SADECE KADINLAR DEĞİL, ERKEKLER DE ZEN'LENECEK
Zen Pırlanta  bu Sevgililer Günü'nde, kadınlara hediye edilebilecek ürünlerin yanı sıra erkekleri mutlu edebilecek birbirinden güzel hediyeler sunuyor. Görünümüne özen gösteren erkeklere özel bir armağan olacak pırlantalı saat, kravat, kol düğmesi, kalem, cüzdan, kemer gibi pırlantalı aksesuarlar Zen Pırlanta'nın Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor.
 
ROMANTİK, ZARİF, KLASİK
Hediye seçimiyle sıra dışı olmak ve aşkını en güzel şekilde ifade etmek isteyenler için göz kamaştıran mücevherlere imza attıklarını kaydeden Manisa Zen Mağaza Müdürü Erdal Çakar,  “Romantik ve zarif detaylarla bezeli pırlanta aksesuarlar özellikle pırlanta beştaş yüzük gibi aşkı simgeleyen parçalarla fark yaratıyoruz.  Pırlantanın parıltısını en harika şekilde yansıtan titiz işçiliğin ürünü olan modeller, Sevgililer Günü için benzersiz bir hediye alternatifi yaratıyoruz. Klasik pırlanta yüzükler asaleti ve şıklığı yansıtan koleksiyonlarıyla sevgilinizin başını döndürecek.” dedi.
 
“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN EFEKT DEĞİL, TAŞ”
Bu yıl kadınların pırlantada en çok baget kesim tarzını beğendiklerini  tercih ettiğini söyleyen Çakar, tektaş yüzüklerin 880 TL'den, beştaşların 980 TL'den  başladığını ifade etti. Çakar, bu fiyata daha büyük görünen yüzükler olduğunu ancak onlarda efektif kullandığını belirterek;  “ Genelde taşı olduğundan büyük göstermek için efekt kullanırlar. Taşı olduğundan daha büyük gösteremeye çalışırlar. Bizde bu durum söz konusu olamaz. Pırlanta işi yaptığımız için pırlantayı öne çıkararak bu özel tasarımlarımızı göstermek istiyoruz. Bizim için önemli olan taş. “ şeklinde konuştu. -Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.