SİVİLCELERDEN KURTULMAK İÇİN BİLGİLER

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2017 - 09:40, Güncelleme: 02.08.2017 - 09:40
 

SİVİLCELERDEN KURTULMAK İÇİN BİLGİLER

Sivilcelerden kurtulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Cilt sıkılaştırıcı kırışıklık açıcı ve gözenekleri sıkılaştırmak için buz maskesini deneyin. Buz masajı sizlerin vazgeçilmezi olsun. Sabah akşam uygulayın. 1 hafta içerisinde cildinizde ki farkı göreceksiniz. UYARI! Hassas ciltler, yüzünde aknesi olanlar, kılcal damarları olanlar buz masajı yapmasın. Günde iki kez sivilcelere uygulandığında kuşburnu çekirdeği yağı da, sivilce izlerini gidermenize yardımcı olur. Kuşburnu çekirdeği yağı aynı zamanda yaşlanma geciktirici (anti-aging) özelliğe sahiptir, cildinizi gençleştirir, kırışıklıkları azaltır ve cildinize doğal bir renk kazandırır. Maden Suyu ve Limon: Bir bardak maden suyuna yarım limon sıkın. Bu karışımı, pamuk yardımı ile temiz cildinize sürün. Bu uygulama ciltteki gözenekleri temizler ve lekeleri de hafifletir.  Domates Maskesi: Yağlı ciltler için bu maske uygundur. Bu maske, siyah nokta ve aknelere de iyi gelir. Domates yağ salgısını dengeler ve hafif bir peeling etkisi yapar. Domatesi ortadan kesip cildinize sürebilir veya domates püresi şeklinde uygulayabilirsiniz. Domatesin özü cilde iyice nüfuz etmesi için 10-15 dakika bekleyin. Sonra bir dilim domatesle cildinizi hafifçe ovun. Ardından ılık suyla yüzünüzü hafifçe yıkayın.  Bazı kişilerin domatese karşı alerjisi vardır. Domates maskesini uygularken yanma hissederseniz hemen yüzünüzü yıkayın. Sivilce İzlerini Kaybettiren Doğal Krem Bir tutam Gül yaprağı, Bir tutam Maydanoz, Yarım adet kabuklu Salatalık 2 Bıldırcın Yumurtası Hazırlanışı: Gül yaprağı, maydanoz ve salatalıklar robottan geçirdikten sonra içine bıldırcın yumurtalarının aklarını ekleyerek karıştırın. Bu karışımı lekelerin üzerine sürüp 20 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın.    
Sivilcelerden kurtulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Cilt sıkılaştırıcı kırışıklık açıcı ve gözenekleri sıkılaştırmak için buz maskesini deneyin.
Buz masajı sizlerin vazgeçilmezi olsun. Sabah akşam uygulayın. 1 hafta içerisinde cildinizde ki farkı göreceksiniz.
UYARI!
Hassas ciltler, yüzünde aknesi olanlar, kılcal damarları olanlar buz masajı yapmasın.
Günde iki kez sivilcelere uygulandığında kuşburnu çekirdeği yağı da, sivilce izlerini gidermenize yardımcı olur. Kuşburnu çekirdeği yağı aynı zamanda yaşlanma geciktirici (anti-aging) özelliğe sahiptir, cildinizi gençleştirir, kırışıklıkları azaltır ve cildinize doğal bir renk kazandırır.
Maden Suyu ve Limon:
Bir bardak maden suyuna yarım limon sıkın. Bu karışımı, pamuk yardımı ile temiz cildinize sürün. Bu uygulama ciltteki gözenekleri temizler ve lekeleri de hafifletir.
 Domates Maskesi:
Yağlı ciltler için bu maske uygundur. Bu maske, siyah nokta ve aknelere de iyi gelir. Domates yağ salgısını dengeler ve hafif bir peeling etkisi yapar.
Domatesi ortadan kesip cildinize sürebilir veya domates püresi şeklinde uygulayabilirsiniz. Domatesin özü cilde iyice nüfuz etmesi için 10-15 dakika bekleyin. Sonra bir dilim domatesle cildinizi hafifçe ovun. Ardından ılık suyla yüzünüzü hafifçe yıkayın.  Bazı kişilerin domatese karşı alerjisi vardır. Domates maskesini uygularken yanma hissederseniz hemen yüzünüzü yıkayın.
Sivilce İzlerini Kaybettiren Doğal Krem
Bir tutam Gül yaprağı,
Bir tutam Maydanoz,
Yarım adet kabuklu Salatalık
2 Bıldırcın Yumurtası
Hazırlanışı:
Gül yaprağı, maydanoz ve salatalıklar robottan geçirdikten sonra içine bıldırcın yumurtalarının aklarını ekleyerek karıştırın. Bu karışımı lekelerin üzerine sürüp 20 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.