ÜTÜLEME LAZER EPİLASYON

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2012 - 16:10, Güncelleme: 15.04.2012 - 16:10
 

ÜTÜLEME LAZER EPİLASYON

Günümüzün en gözde ve ilgi çekici uygulamalarından olan lazer epilasyon hakkında ki son gelişmelere değineceğiz.
Günümüzün en gözde ve ilgi çekici uygulamalarından olan lazer epilasyon hakkında ki son gelişmelere değineceğiz.          Belirli dalga boyunda ki ışınlarla kıl köklerini yok etmeye yönelik bir işlem olan lazer epilasyonda , uygulanan dalga boyuna göre farklı isimlendirmeler yapılmaktadır. En sık duyduklarımız Diod, Nd-Yag, Alexandrite ve IPL dir.          Bu dönemde en çok konuşulan sistemlerden biri de Ütüleme sistem lazer epilasyondur. *Ütüleme sistem lazer epilasyon nedir? Uygulaması diğer sistemlere göre  ağrısız ve hızlı olan Diod özelliği lazer dir. Çok hızlı uygula yapılabildiği için ütüleme denilmektedir. *Etkinlik olarak farklımı dır? Lazer epilasyonda, kişinin cilt tipine göre etkinlikler değişir. Diod sistemler genel olarak epilasyonda çok daha başarılı oldukları için ütüleme sistemi de bu başarıyı devam ettirmektedir. *Ütüleme lazer sistemi Oslobet ağrılı bir işlem midir? Tam tersine , son derece konforlu ve ağrısız bir uygulamadır. * Ütüleme sistem lazer epilasyonla kaç seansta istenmeyen tüylerden kurtulabilirim? Tüm lazer epilasyon sistemlerinde olduğu gibi ütüleme içinde sabit bir seans sayısı yoktur. Genel olarak 6-10 seans dense de bu sayılar kişinin cilt tipi ve tüylerin durumuna göre artıp azalabilir. *Erkeklerde de ütüleme sistem lazer epilasyon uygulanabilir mi? Evet. Hatta sırt ve göğüs gibi geniş alanlarda hızlı ve ağrısız olduğu için tercih edilmektedir. *Yaz mevsiminde  ütüleme sistem lazer epilasyon uygulanabilir mi? Bronz tenli olmayan ve güneşten korunan cilt bölgelerine rahatlıkla uygulanabilir.         Özellikle yaza yaklaştığımız istenmeyen tüylerden kurtulmanın son derece konforlu şekli olan Ütüleme sistem lazer epilasyon hem bayanlarda hem de erkeklerde hekim tarafından uygun görülen tüm bölgelere güvenli bir şekilde uygulanabilir. Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere…  İletişim:    gencyasam@gencyasam.com.tr
Günümüzün en gözde ve ilgi çekici uygulamalarından olan lazer epilasyon hakkında ki son gelişmelere değineceğiz.
Günümüzün en gözde ve ilgi çekici uygulamalarından olan lazer epilasyon hakkında ki son gelişmelere değineceğiz.
         Belirli dalga boyunda ki ışınlarla kıl köklerini yok etmeye yönelik bir işlem olan lazer epilasyonda , uygulanan dalga boyuna göre farklı isimlendirmeler yapılmaktadır. En sık duyduklarımız Diod, Nd-Yag, Alexandrite ve IPL dir.
         Bu dönemde en çok konuşulan sistemlerden biri de Ütüleme sistem lazer epilasyondur.
*Ütüleme sistem lazer epilasyon nedir?
Uygulaması diğer sistemlere göre  ağrısız ve hızlı olan Diod özelliği lazer dir. Çok hızlı uygula yapılabildiği için ütüleme denilmektedir.
*Etkinlik olarak farklımı dır?
Lazer epilasyonda, kişinin cilt tipine göre etkinlikler değişir. Diod sistemler genel olarak epilasyonda çok daha başarılı oldukları için ütüleme sistemi de bu başarıyı devam ettirmektedir.
*Ütüleme lazer sistemi Oslobet ağrılı bir işlem midir?
Tam tersine , son derece konforlu ve ağrısız bir uygulamadır.
* Ütüleme sistem lazer epilasyonla kaç seansta istenmeyen tüylerden kurtulabilirim?
Tüm lazer epilasyon sistemlerinde olduğu gibi ütüleme içinde sabit bir seans sayısı yoktur. Genel olarak 6-10 seans dense de bu sayılar kişinin cilt tipi ve tüylerin durumuna göre artıp azalabilir.
*Erkeklerde de ütüleme sistem lazer epilasyon uygulanabilir mi?
Evet. Hatta sırt ve göğüs gibi geniş alanlarda hızlı ve ağrısız olduğu için tercih edilmektedir.
*Yaz mevsiminde  ütüleme sistem lazer epilasyon uygulanabilir mi?
Bronz tenli olmayan ve güneşten korunan cilt bölgelerine rahatlıkla uygulanabilir.
        Özellikle yaza yaklaştığımız istenmeyen tüylerden kurtulmanın son derece konforlu şekli olan Ütüleme sistem lazer epilasyon hem bayanlarda hem de erkeklerde hekim tarafından uygun görülen tüm bölgelere güvenli bir şekilde uygulanabilir.
Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere…
 İletişim:    gencyasam@gencyasam.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.