YAZ MEVSİMİNDE KİŞİSEL BAKIM !!!

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2012 - 16:35, Güncelleme: 19.06.2012 - 16:35
 

YAZ MEVSİMİNDE KİŞİSEL BAKIM !!!

Yaz sıcaklarının arttığı bugünlerde sağlık ve güzellik açısından kişisel bakımlarda nasıl davranmalıyız sorusuyla çok sık karşılaşıyoruz.
*Yaz mevsiminde lazer epilasyon yaptırabilir miyim? Lazer epilasyon sonrası güneşten korunmak çok önemlidir. Lazer epilasyon işlemi sonrası en azından 5-7 gün denize gidilmesi tavsiye edilmiyor, sonrasında koruyucu kremlerle gidilebilir. Yaz mevsiminde uzun bir deniz tatiliniz yoksa ya da işlem öncesi bronz tenli değilseniz lazer epilasyonunuz doktorunuz tarafından güvenli bir şekilde yapılabilir. *Yaz mevsiminde daha çok rahatsız eden koltuk altı, el ve ayak terlemeleri için ne yapabilirim? Terleme tedavisi öncesinde buna neden olan belirgin bir hastalık var mı diye araştırmak gerekir. Eğer belirgin bir patoloji saptanmamışsa farklı tedavi seçenekleri olabilir. Bunlar arasında Botox, cerrahi ve bazı akım tedavileri denenmektedir. Bu işlemlerden Botox tedavisinde , kısa süren bir uygulama ile konforlu bir sonuç elde edilebilir. Uygulama, terleme problemi olan alanın doktor muayenesi sonrasında yapılır. Etkisi ortalama 3-10 gün içinde görülebilir. Botox’un ortalama etkisi 6 ay kadardır. Uygulama sonrası kişi, sosyal hayatına normal bir şekilde devam edebilir. *Deniz sezonu için en kısa sürede nasıl zayıflayabilirim? Kısa süreli şok diyetlerden kesinlikle kaçınmanız lazım. Zayıflama tedavisi, mutlaka doktorunuz tarafından , sağlık açısından risk Bahigo faktörlerinden kaçınarak yapılmalıdır. Başarılı bir sonuç için yaşam tarzınıza mutlaka dikkat etmeniz gerekir. Beslenmenin düzenlenmesi olmazsa olmazlardandır. Gerektiğinde besin duyarlılık testlerinden faydalanılabilinir. Bunlar dışında Akupunktur, mezoterapi, kavitasyon, lipoliz ve diğer yöntemler eklenebilir. *Saç ekimi işlemi yaz mevsiminde yapılabilir mi? Saç ekimi işlemi dört mevsiminde de rahatlıkla yapılabilir. Hatta kişiler ekim sonrası daha rahat olmak adına, izinlerini da yaz mevsiminde kullandıklarından bu dönemde saç ekim işlemlerinde artış gözlenir. *Yaz döneminde cildim için hangi işlemler daha konforlu olabilir? Kırışıklık tedavisi açısından Botox ve dolgu işlemleri her zaman için kişiyi rahatlatabilir. Sık denize gidenler için kalıcı makyaj ön plana çıkan bir işlemdir. *Basen ve sellülit problemleri için nasıl bir tedavi uygulanmalı? Bölgesel incelme ve selülit problemlerinde dolaşım problemleri mutlaka ekarte edilmeli. Doktor kontrolünden geçtikten sonra uygun görülen tedavi protokolleri yapılabilir. Lazer lipoliz, kavitasyon, karboxiterapi, mezoterapi en sık başvurulan işlemlerdendir. Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere… İletişim: gencyasam@gencyasam.com.tr
Yaz sıcaklarının arttığı bugünlerde sağlık ve güzellik açısından kişisel bakımlarda nasıl davranmalıyız sorusuyla çok sık karşılaşıyoruz.

*Yaz mevsiminde lazer epilasyon yaptırabilir miyim?

Lazer epilasyon sonrası güneşten korunmak çok önemlidir. Lazer epilasyon işlemi sonrası en azından 5-7 gün denize gidilmesi tavsiye edilmiyor, sonrasında koruyucu kremlerle gidilebilir. Yaz mevsiminde uzun bir deniz tatiliniz yoksa ya da işlem öncesi bronz tenli değilseniz lazer epilasyonunuz doktorunuz tarafından güvenli bir şekilde yapılabilir.

*Yaz mevsiminde daha çok rahatsız eden koltuk altı, el ve ayak terlemeleri için ne yapabilirim?

Terleme tedavisi öncesinde buna neden olan belirgin bir hastalık var mı diye araştırmak gerekir. Eğer belirgin bir patoloji saptanmamışsa farklı tedavi seçenekleri olabilir. Bunlar arasında Botox, cerrahi ve bazı akım tedavileri denenmektedir. Bu işlemlerden Botox tedavisinde , kısa süren bir uygulama ile konforlu bir sonuç elde edilebilir. Uygulama, terleme problemi olan alanın doktor muayenesi sonrasında yapılır. Etkisi ortalama 3-10 gün içinde görülebilir. Botox’un ortalama etkisi 6 ay kadardır. Uygulama sonrası kişi, sosyal hayatına normal bir şekilde devam edebilir.

*Deniz sezonu için en kısa sürede nasıl zayıflayabilirim?

Kısa süreli şok diyetlerden kesinlikle kaçınmanız lazım. Zayıflama tedavisi, mutlaka doktorunuz tarafından , sağlık açısından risk Bahigo faktörlerinden kaçınarak yapılmalıdır. Başarılı bir sonuç için yaşam tarzınıza mutlaka dikkat etmeniz gerekir. Beslenmenin düzenlenmesi olmazsa olmazlardandır. Gerektiğinde besin duyarlılık testlerinden faydalanılabilinir. Bunlar dışında Akupunktur, mezoterapi, kavitasyon, lipoliz ve diğer yöntemler eklenebilir.

*Saç ekimi işlemi yaz mevsiminde yapılabilir mi?

Saç ekimi işlemi dört mevsiminde de rahatlıkla yapılabilir. Hatta kişiler ekim sonrası daha rahat olmak adına, izinlerini da yaz mevsiminde kullandıklarından bu dönemde saç ekim işlemlerinde artış gözlenir.

*Yaz döneminde cildim için hangi işlemler daha konforlu olabilir?

Kırışıklık tedavisi açısından Botox ve dolgu işlemleri her zaman için kişiyi rahatlatabilir. Sık denize gidenler için kalıcı makyaj ön plana çıkan bir işlemdir.

*Basen ve sellülit problemleri için nasıl bir tedavi uygulanmalı?

Bölgesel incelme ve selülit problemlerinde dolaşım problemleri mutlaka ekarte edilmeli. Doktor kontrolünden geçtikten sonra uygun görülen tedavi protokolleri yapılabilir. Lazer lipoliz, kavitasyon, karboxiterapi, mezoterapi en sık başvurulan işlemlerdendir.

Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere…

İletişim: gencyasam@gencyasam.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.