KEŞFEDİLMEMİŞ GÜZELLİKLERE YÜRÜYORLAR

KIRKAĞAÇ - KÖPRÜBAŞI - KULA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2017 - 09:58, Güncelleme: 28.11.2017 - 09:58
 

KEŞFEDİLMEMİŞ GÜZELLİKLERE YÜRÜYORLAR

Kula Doğa Yürüyüşleri ve Gezi Kulübü, gezi programlarına aralıksız devam ettirirken grup üyeleri hafta sonu İzmir, Kemalpaşa Sinancılar Ovacık Yaylası’ndan, Hamzababa Türbesine yürüyüş gerçekleştirdi.
Kurulduğu günden buyana yürüyüş etkinlikleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Kula Doğa Yürüyüşleri ve Gezi Kulübü üyesi Murat Ördek, gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşüne ilişkin şunları dile getirdi: "Hafta sonu planladığımız Hamzababa Türbesi parkurunda yürüyüşümüzü güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Planladığımız gezi programlarını sosyal medya aracılığı ile vatandaşlarımızla paylaşıyoruz ve her hafta üye sayımız artıyor. Bu da bize mutluluk veriyor. Ege Bölgesi'nin görünmeyen güzelliklerini gerçekleştirdiğimiz yürüyüş ve gezi programlarıyla herkese sergiliyoruz. İleride yapacağımız gezi ve yürüyüş programlarına daha fazla üyemiz ile birlikte gerçekleştirmek isteriz." ​
Kula Doğa Yürüyüşleri ve Gezi Kulübü, gezi programlarına aralıksız devam ettirirken grup üyeleri hafta sonu İzmir, Kemalpaşa Sinancılar Ovacık Yaylası’ndan, Hamzababa Türbesine yürüyüş gerçekleştirdi.

Kurulduğu günden buyana yürüyüş etkinlikleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Kula Doğa Yürüyüşleri ve Gezi Kulübü üyesi Murat Ördek, gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşüne ilişkin şunları dile getirdi: "Hafta sonu planladığımız Hamzababa Türbesi parkurunda yürüyüşümüzü güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Planladığımız gezi programlarını sosyal medya aracılığı ile vatandaşlarımızla paylaşıyoruz ve her hafta üye sayımız artıyor. Bu da bize mutluluk veriyor. Ege Bölgesi'nin görünmeyen güzelliklerini gerçekleştirdiğimiz yürüyüş ve gezi programlarıyla herkese sergiliyoruz. İleride yapacağımız gezi ve yürüyüş programlarına daha fazla üyemiz ile birlikte gerçekleştirmek isteriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.