KIRKAĞAÇ FIRDANLAR’IN ALTYAPISI TAMAM

KIRKAĞAÇ - KÖPRÜBAŞI - KULA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2016 - 09:36, Güncelleme: 17.09.2016 - 09:36
 

KIRKAĞAÇ FIRDANLAR’IN ALTYAPISI TAMAM

Manisa’nın 17 ilçesine aynı hizmeti ulaştırmak için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Fırdanlar Mahallesindeki altyapı çalışmalarına noktayı koydu.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yapmış olduğu altyapı çalışmaları vatandaşlardan takdir topluyor. MASKİ’nin Kırkağaç’ın Fırdanlar Mahallesi’nde bin 570 metre içme suyu ve bin 665 metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Bu sayede vatandaşlar uzun yıllar sorunsuz kullanacakları altyapı sistemine kavuşmuş oldu. Mahallede kilit parke döşeme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Tamamlanan çalışmaların ardından ise Mahalle Muhtarı Yüksel Demir, hem kendisinin hem de mahallenin çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. “KEŞKE DAHA ÖNCE BÜYÜKŞEHİR OLSAYDIK” Fırdanlar Mahalle Muhtarı Yüksel Demir, mahallelerinde biten altyapı çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti. Demir, “Kanalizasyon çalışmalarımız kış itibarıyla bitti. Ardından içme suyu çalışmaları başladı. O da tamamen bitti. O esnada taş döşeme işlemimiz başladı. Nasip olursa bu ayın sonu itibarıyla taş işimiz de bitecek. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Bey’e, tüm çalışan ekiplerine, daire başkanlarına, Kırkağaç Koordinatörlüğüne halkım ve köyüm adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Olmaz diyen arkadaşlar, bu iş yarım kalır, bu şekilde bitmez mümkün değil diyen arkadaşlar bu konuda yanıldıklarını hissediyorlar. Biz köylü olarak, muhtarlık olarak bu konuda çok memnunuz. Keşke 5 yıl önce, 10 yıl önce Büyükşehir Belediyesi olsaydık. En ufak sıkıntımız anında gideriliyor. Herhangi bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Bu konuda Sayın Cengiz Ergün’e ve tüm daire amirlerine, emeği geçen herkese köyüm adına tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun hepsinden. Bu konuda basın aracılığıyla binlerce kez teşekkür ederiz. Allah bin kere razı olsun, Allah yolunu açık etsin” açıklamalarını yaptı.  
Manisa’nın 17 ilçesine aynı hizmeti ulaştırmak için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Fırdanlar Mahallesindeki altyapı çalışmalarına noktayı koydu.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yapmış olduğu altyapı çalışmaları vatandaşlardan takdir topluyor. MASKİ’nin Kırkağaç’ın Fırdanlar Mahallesi’nde bin 570 metre içme suyu ve bin 665 metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Bu sayede vatandaşlar uzun yıllar sorunsuz kullanacakları altyapı sistemine kavuşmuş oldu. Mahallede kilit parke döşeme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Tamamlanan çalışmaların ardından ise Mahalle Muhtarı Yüksel Demir, hem kendisinin hem de mahallenin çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“KEŞKE DAHA ÖNCE BÜYÜKŞEHİR OLSAYDIK”
Fırdanlar Mahalle Muhtarı Yüksel Demir, mahallelerinde biten altyapı çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti. Demir, “Kanalizasyon çalışmalarımız kış itibarıyla bitti. Ardından içme suyu çalışmaları başladı. O da tamamen bitti. O esnada taş döşeme işlemimiz başladı. Nasip olursa bu ayın sonu itibarıyla taş işimiz de bitecek. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Bey’e, tüm çalışan ekiplerine, daire başkanlarına, Kırkağaç Koordinatörlüğüne halkım ve köyüm adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Olmaz diyen arkadaşlar, bu iş yarım kalır, bu şekilde bitmez mümkün değil diyen arkadaşlar bu konuda yanıldıklarını hissediyorlar. Biz köylü olarak, muhtarlık olarak bu konuda çok memnunuz. Keşke 5 yıl önce, 10 yıl önce Büyükşehir Belediyesi olsaydık. En ufak sıkıntımız anında gideriliyor. Herhangi bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Bu konuda Sayın Cengiz Ergün’e ve tüm daire amirlerine, emeği geçen herkese köyüm adına tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun hepsinden. Bu konuda basın aracılığıyla binlerce kez teşekkür ederiz. Allah bin kere razı olsun, Allah yolunu açık etsin” açıklamalarını yaptı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.