TÜRKİYE 1.Sİ VE DÜNYA 3.SÜ OLDU

KIRKAĞAÇ - KÖPRÜBAŞI - KULA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2017 - 10:03, Güncelleme: 09.06.2017 - 10:03
 

TÜRKİYE 1.Sİ VE DÜNYA 3.SÜ OLDU

Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğaç Dovan, 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası ‘13-16 Yaş Grubu Anadilde Q Klavye kategorisinde’ Türkiye 1.si ve dünya 3.sü oldu.
Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğaç Dovan, İntersteno Uluslar Arası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu başkanlığınca düzenlenen 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası ‘13-16 Yaş Grubu Anadilde Q Klavye kategorisinde’ Türkiye 1.si ve dünya 3.sü oldu. 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonasında katılan Doğaç Dovan, Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Ramazan Balcı, Okul Müdürü Adem Sümen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan şampiyon öğrenci Doğaç Dovan, "Bu yarışmayı öğretmenim Ramazan Balcı önderliğinde katıldım. Bu yarışmanın sonunda kendime olan özgüvenim sonucunda Türkiye 1.'liği ve dünya 3.'lüğü kazandım. Çok mutluyum. Beni bu zamana kadar destekleyen ailem öğretmenlerim okul yöneticilerimi teşekkür ediyorum" dedi. Dovan'ı tebrik eden Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul müdürü Adem Sümen, bu tür uluslararası başarıların eşine az rastlanır olduğunu söyledi.
Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğaç Dovan, 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası ‘13-16 Yaş Grubu Anadilde Q Klavye kategorisinde’ Türkiye 1.si ve dünya 3.sü oldu.
Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğaç Dovan, İntersteno Uluslar Arası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu başkanlığınca düzenlenen 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası ‘13-16 Yaş Grubu Anadilde Q Klavye kategorisinde’ Türkiye 1.si ve dünya 3.sü oldu. 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonasında katılan Doğaç Dovan, Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Ramazan Balcı, Okul Müdürü Adem Sümen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan şampiyon öğrenci Doğaç Dovan, "Bu yarışmayı öğretmenim Ramazan Balcı önderliğinde katıldım. Bu yarışmanın sonunda kendime olan özgüvenim sonucunda Türkiye 1.'liği ve dünya 3.'lüğü kazandım. Çok mutluyum. Beni bu zamana kadar destekleyen ailem öğretmenlerim okul yöneticilerimi teşekkür ediyorum" dedi.

Dovan'ı tebrik eden Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul müdürü Adem Sümen, bu tür uluslararası başarıların eşine az rastlanır olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.