YOL YAPIMINDA ÇALIŞAN KAMYONLAR ÇARPIŞTI

KIRKAĞAÇ - KÖPRÜBAŞI - KULA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2017 - 08:37, Güncelleme: 30.09.2017 - 08:37
 

YOL YAPIMINDA ÇALIŞAN KAMYONLAR ÇARPIŞTI

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde aynı yönde giden ve yol yapımında çalıştıkları öğrenilen iki kamyonun çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Taş ve çakıl yüklü kamyonlar çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönerken araçta sıkışan sürücü uzun uğraşlar sonucu çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. 
Akhisar istikametinden Soma yönüne gitmekte olan taş yüklü 06 DE 3217 plakalı kamyon ile yine aynı yönde gitmekte olan çakıl yüklü 45 YA 0775 plakalı kamyon, Kırkağaç’ta Köfteci Altay mevkiinde çarpıştı. Çapışmanın etkisiyle iki kamyon da şarampole devrilerek hurdaya döndü. Yol yapımında çalışan iki kamyonun çarpışıp şarampole yuvarlanmasının ardından ortalık savaş alanına dönerken 45 YA 0775 plakalı kamyonun şoförü H.A. takla atan ve paramparça olan kamyonun ön bölümünde sıkıştı. Uzun uğraşlar sonucu yaralı halde çıkarılan H.A., 112 acil ambulansı ile Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. İki kamyonun da kasasında bulunan taş ve çakılın yola dökülmesi sonucu trafik yaklaşık bir saat boyunca kapalı kaldı. Çekicinin iki kamyonu da şarampolden çıkarma işlemi yaklaşık 1 saat sürerken uzun uğraşlar sonucu şarampolden çıkarılan iki kamyonun hurdaya döndükleri görüldü.  Polis ekipleri de kaza yerine gelerek trafik akışını kontrol altına alırken, itfaiye ekipleri yolu temizleyerek trafiğin tekrar normale dönmesini sağladı.
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde aynı yönde giden ve yol yapımında çalıştıkları öğrenilen iki kamyonun çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Taş ve çakıl yüklü kamyonlar çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönerken araçta sıkışan sürücü uzun uğraşlar sonucu çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. 
Akhisar istikametinden Soma yönüne gitmekte olan taş yüklü 06 DE 3217 plakalı kamyon ile yine aynı yönde gitmekte olan çakıl yüklü 45 YA 0775 plakalı kamyon, Kırkağaç’ta Köfteci Altay mevkiinde çarpıştı. Çapışmanın etkisiyle iki kamyon da şarampole devrilerek hurdaya döndü.

Yol yapımında çalışan iki kamyonun çarpışıp şarampole yuvarlanmasının ardından ortalık savaş alanına dönerken 45 YA 0775 plakalı kamyonun şoförü H.A. takla atan ve paramparça olan kamyonun ön bölümünde sıkıştı. Uzun uğraşlar sonucu yaralı halde çıkarılan H.A., 112 acil ambulansı ile Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İki kamyonun da kasasında bulunan taş ve çakılın yola dökülmesi sonucu trafik yaklaşık bir saat boyunca kapalı kaldı. Çekicinin iki kamyonu da şarampolden çıkarma işlemi yaklaşık 1 saat sürerken uzun uğraşlar sonucu şarampolden çıkarılan iki kamyonun hurdaya döndükleri görüldü. 
Polis ekipleri de kaza yerine gelerek trafik akışını kontrol altına alırken, itfaiye ekipleri yolu temizleyerek trafiğin tekrar normale dönmesini sağladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.