MANİSA’DA URFA SIRA GECESİ COŞKUSU

KÜLTÜR SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2019 - 13:42, Güncelleme: 22.12.2019 - 13:42
 

MANİSA’DA URFA SIRA GECESİ COŞKUSU

Sultan Turizm tarafından Yunusemre Millet Çarşısı’nda düzenlenen Urfa Sıra Gecesi etkinliğinde Manisalılar yöre türküleriyle doyasıya eğlendi.  Urfa’dan özel olarak gelen müzik grubunun şarkıları eşliğinde Urfa’yı Manisa’da yaşayan vatandaşlar, düzenlenen çekiliş ile Sultan Turizm’in birbirinden güzel gezi turlarına ücretsiz katılma hakkı kazandılar.
Manisalılar Urfa’dan özel olarak gelen müzik grubunun Urfa Sıra Gecesi performansı ile doyasıya eğlendi.  Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğine bağlı A Grubu Seyahat Acentası olan ve yaklaşık 4 yıldır Manisa’da hizmet veren Sultan Turizm,  Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı’nda Urfa Sıra Gecesi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti eski Manisa Milletvekili ve Türk Dili ve Edebiyatı Manisa Şube Başkanı Muzaffer Yurttaş ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eski milletvekili Muzaffer Yurttaş birer konuşma yaparak böyle güzel bir gece düzenledikleri için Sultan Turizm’e teşekkür ettiler. “LAZ GECESİ, KAFKAS GECESİ DÜZENLEYECEĞİZ” Sultan Turizm Yönetimi Kurulu Başkanı Musa Adışen, Manisa’da bu tarz kültür tanıtım etkinliklerine talebin oldukça yüksek olduğunu belirterek şu sözlere yerdi:  “Sultan Turizm olarak 2016 yılında Türkiye A grubu seyahat acentası olarak faaliyet gösteriyoruz. Birçok GAP turu düzenliyoruz. Bu etkinlik ile Urfa’ya gidemeyen vatandaşlarımızın ayağına Urfa’yı getirelim istedik. Manisa’da bu tür sosyal aktiviteler olmuyor. Çok güzel talepler oldu. Bu akşam Saruhanlı’dan ve diğer ilçelerden gelen vatandaşlarımız bile var. Bu tür etkinliklerin devamı gelecek. Laz gecesi, Kafkas gecesi düzenleyeceğiz. Bunlar birer kültürdür. Ülkemizin bölgelerine dağılmış kültürlerdir. Bunları uygulayacağız” MÜZİK VE HALAY DOLU GECE YÖRESEL İKRAMLARLA SON BULDU Konuşmaların ardından sahneye çıkan Urfa Sıra Gecesi ekibi Manisalıları yöresel müzikleriyle coşturdu.  Bir yandan sahnede çiğköfteler yoğrulurken, ekip söylediği birbirinden güzel Urfa türkülerini seslendirdi. Özellikle davulcu yaptığı şovla Manisalıları büyüledi. Sıra gecesine katılan vatandaşlar hem alkışlarla destek verdi, hem de halay çekti. Gecenin sonunda sıra gecesine katılanlara çiğköfte ve mırra ikramı yapıldı. ÇEKİLİŞ İLE ÜCRETSİZ GEZİ FIRSATI Urfa Sıra Gecesi’ne katılan vatandaşlar yapılan gecede yapılan çekiliş ile Sultan Turizm’in birbirinden güzel gezi turlarına ücretsiz katılma hakkı kazandılar.  ​
Sultan Turizm tarafından Yunusemre Millet Çarşısı’nda düzenlenen Urfa Sıra Gecesi etkinliğinde Manisalılar yöre türküleriyle doyasıya eğlendi.  Urfa’dan özel olarak gelen müzik grubunun şarkıları eşliğinde Urfa’yı Manisa’da yaşayan vatandaşlar, düzenlenen çekiliş ile Sultan Turizm’in birbirinden güzel gezi turlarına ücretsiz katılma hakkı kazandılar.

Manisalılar Urfa’dan özel olarak gelen müzik grubunun Urfa Sıra Gecesi performansı ile doyasıya eğlendi.  Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğine bağlı A Grubu Seyahat Acentası olan ve yaklaşık 4 yıldır Manisa’da hizmet veren Sultan Turizm,  Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı’nda Urfa Sıra Gecesi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti eski Manisa Milletvekili ve Türk Dili ve Edebiyatı Manisa Şube Başkanı Muzaffer Yurttaş ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eski milletvekili Muzaffer Yurttaş birer konuşma yaparak böyle güzel bir gece düzenledikleri için Sultan Turizm’e teşekkür ettiler.


“LAZ GECESİ, KAFKAS GECESİ DÜZENLEYECEĞİZ”


Sultan Turizm Yönetimi Kurulu Başkanı Musa Adışen, Manisa’da bu tarz kültür tanıtım etkinliklerine talebin oldukça yüksek olduğunu belirterek şu sözlere yerdi:  “Sultan Turizm olarak 2016 yılında Türkiye A grubu seyahat acentası olarak faaliyet gösteriyoruz. Birçok GAP turu düzenliyoruz. Bu etkinlik ile Urfa’ya gidemeyen vatandaşlarımızın ayağına Urfa’yı getirelim istedik. Manisa’da bu tür sosyal aktiviteler olmuyor. Çok güzel talepler oldu. Bu akşam Saruhanlı’dan ve diğer ilçelerden gelen vatandaşlarımız bile var. Bu tür etkinliklerin devamı gelecek. Laz gecesi, Kafkas gecesi düzenleyeceğiz. Bunlar birer kültürdür. Ülkemizin bölgelerine dağılmış kültürlerdir. Bunları uygulayacağız”


MÜZİK VE HALAY DOLU GECE YÖRESEL İKRAMLARLA SON BULDU


Konuşmaların ardından sahneye çıkan Urfa Sıra Gecesi ekibi Manisalıları yöresel müzikleriyle coşturdu.  Bir yandan sahnede çiğköfteler yoğrulurken, ekip söylediği birbirinden güzel Urfa türkülerini seslendirdi. Özellikle davulcu yaptığı şovla Manisalıları büyüledi. Sıra gecesine katılan vatandaşlar hem alkışlarla destek verdi, hem de halay çekti. Gecenin sonunda sıra gecesine katılanlara çiğköfte ve mırra ikramı yapıldı.





ÇEKİLİŞ İLE ÜCRETSİZ GEZİ FIRSATI


Urfa Sıra Gecesi’ne katılan vatandaşlar yapılan gecede yapılan çekiliş ile Sultan Turizm’in birbirinden güzel gezi turlarına ücretsiz katılma hakkı kazandılar. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.