Prof. Dr. Wenhong Zhang’dan koronavirüsün önlenmesi ve kontrolü için etkin bir kılavuz

KÜLTÜR SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2020 - 13:53, Güncelleme: 01.05.2020 - 13:53
 

Prof. Dr. Wenhong Zhang’dan koronavirüsün önlenmesi ve kontrolü için etkin bir kılavuz

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu desteği ile hazırlanan kılavuzda ‘Maskelerin kullanım süresi ne kadardır?’, ‘Evcil hayvanlar aracılığıyla virüs bulaşır mı?’, ‘Covid-19 testi pozitif çıkan kişi evde nasıl izole edilmeli?’, ‘Salgın sürecinde çalışırken nelere dikkat edilmeli?’, ‘Marketlerden satın alınan ürünlerin dezenfekte edilmesi gerekiyor mu?’ gibi birçok sorunun yanıtı yer alıyor. Prof. Dr. Wenhong Zhang tarafından hazırlanan kitapçık, evler, dış mekânlar, işyerleri gibi ortamlarda Covid-19’un önlenmesi ve kontrolü için, ayrıca olası senaryolara dayalı stratejiler, sık sorulan sorular ve halk arasında doğru bilinen yanlışları düzeltmek hedefiyle hazırlandı.

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu desteği ile hazırlanan kılavuzda ‘Maskelerin kullanım süresi ne kadardır?’, ‘Evcil hayvanlar aracılığıyla virüs bulaşır mı?’, ‘Covid-19 testi pozitif çıkan kişi evde nasıl izole edilmeli?’, ‘Salgın sürecinde çalışırken nelere dikkat edilmeli?’, ‘Marketlerden satın alınan ürünlerin dezenfekte edilmesi gerekiyor mu?’ gibi birçok sorunun yanıtı yer alıyor.


Prof. Dr. Wenhong Zhang tarafından hazırlanan kitapçık, evler, dış mekânlar, işyerleri gibi ortamlarda Covid-19’un önlenmesi ve kontrolü için, ayrıca olası senaryolara dayalı stratejiler, sık sorulan sorular ve halk arasında doğru bilinen yanlışları düzeltmek hedefiyle hazırlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.