114 MAHALLEYE 152 MİLYON LİRALIK YATIRIM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 08:44, Güncelleme: 13.03.2017 - 08:44
 

114 MAHALLEYE 152 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Manisa Büyükşehir Beldiyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 152 Milyon liralık yatırım ile Manisa’daki 114 mahallenin altyapısını baştan aşağıya yenileyecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (MASKİ), yıllardır altyapı hizmeti ulaşmamış kırsal yerleşim bölgelerine dokunduğu ’95 Mahalle Projesi’nin ardından, büyük altyapı dönüşümünün ikinci ayağı olan ‘114 Mahalle Projesi’ de hızla ilerliyor. MASKİ’nin sorumluluk sahası içerisinde yer alan tüm hizmetlerin, Manisa’nın her köşesinde yaşayan vatandaşlar için ulaşılabilir olması amacıyla gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak,”114 mahallenin içme suyu, kanalizasyon, dere ıslahı ve enerji temin projeleri 4 ayrı grup halinde ihale edilerek, proje çalışmaları başlatıldı. Şuan ilçelerimizden bir kısmının projeleri bitirildi, diğerlerinin ise çalışmaları sürüyor.Ekiplerimiz, ilimiz genelindeki tüm altyapı ihtiyaçlarının en verimli ve sağlıklı şekilde giderilmesi için her koşulda sahadalar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de bu konudaki talimatları, vatandaşlarımızın bir an evvel bu hizmetlere kavuşturulması yönünde. Bizler de bu hassasiyetle var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.   "YEPYENİ BİR MANİSA İNŞA EDECEĞİZ” 152 milyon lira maliyetindeki dev yatırım sayesinde Manisa’nın tüm ilçelerindeki altyapı eksikliklerini sıfıra indirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, “İlimiz genelindeki mahallelerimizde, hatta çok yakın ilçe merkezlerimizde dahi mevcut olmayan altyapıları ‘95 Mahalle Projemiz’ ile adım adım tamamlayarak, sona yaklaştık. Şimdi de ikinci etap projemiz olan ‘114 Mahalle Projemiz’ ile Manisalı hemşerilerimize bu hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Mali değeri tam 152 milyon Türk Lirası olan bu yatırımı hayata geçirerek, ihtiyaç önceliği sırasına göre belirlenen yerleşim yerlerimizde altyapı sıkıntısı bırakmayacağız. İlk etaba dahil edilemeyen, ancak kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerimize sıfırdan hat döşerken, içme suyu ve kanalizasyon şebekelerimizi de tamamıyla yenileyeceğiz. Bunların yanı sıra bu projemizde, içme suyu için enerji temini ve dere taşkınlarını önlemek amacıyla yaptığımız dere ıslah çalışmalarımız da var.”dedi.   
Manisa Büyükşehir Beldiyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 152 Milyon liralık yatırım ile Manisa’daki 114 mahallenin altyapısını baştan aşağıya yenileyecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (MASKİ), yıllardır altyapı hizmeti ulaşmamış kırsal yerleşim bölgelerine dokunduğu ’95 Mahalle Projesi’nin ardından, büyük altyapı dönüşümünün ikinci ayağı olan ‘114 Mahalle Projesi’ de hızla ilerliyor. MASKİ’nin sorumluluk sahası içerisinde yer alan tüm hizmetlerin, Manisa’nın her köşesinde yaşayan vatandaşlar için ulaşılabilir olması amacıyla gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak,”114 mahallenin içme suyu, kanalizasyon, dere ıslahı ve enerji temin projeleri 4 ayrı grup halinde ihale edilerek, proje çalışmaları başlatıldı. Şuan ilçelerimizden bir kısmının projeleri bitirildi, diğerlerinin ise çalışmaları sürüyor.Ekiplerimiz, ilimiz genelindeki tüm altyapı ihtiyaçlarının en verimli ve sağlıklı şekilde giderilmesi için her koşulda sahadalar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de bu konudaki talimatları, vatandaşlarımızın bir an evvel bu hizmetlere kavuşturulması yönünde. Bizler de bu hassasiyetle var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
 
"YEPYENİ BİR MANİSA İNŞA EDECEĞİZ”
152 milyon lira maliyetindeki dev yatırım sayesinde Manisa’nın tüm ilçelerindeki altyapı eksikliklerini sıfıra indirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, “İlimiz genelindeki mahallelerimizde, hatta çok yakın ilçe merkezlerimizde dahi mevcut olmayan altyapıları ‘95 Mahalle Projemiz’ ile adım adım tamamlayarak, sona yaklaştık. Şimdi de ikinci etap projemiz olan ‘114 Mahalle Projemiz’ ile Manisalı hemşerilerimize bu hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Mali değeri tam 152 milyon Türk Lirası olan bu yatırımı hayata geçirerek, ihtiyaç önceliği sırasına göre belirlenen yerleşim yerlerimizde altyapı sıkıntısı bırakmayacağız. İlk etaba dahil edilemeyen, ancak kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerimize sıfırdan hat döşerken, içme suyu ve kanalizasyon şebekelerimizi de tamamıyla yenileyeceğiz. Bunların yanı sıra bu projemizde, içme suyu için enerji temini ve dere taşkınlarını önlemek amacıyla yaptığımız dere ıslah çalışmalarımız da var.”dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.