1470 METRE YÜKSEKLİKTE ‘TELSİZ HABERLEŞMESİ’ YARIŞMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2017 - 09:01, Güncelleme: 06.07.2017 - 09:01
 

1470 METRE YÜKSEKLİKTE ‘TELSİZ HABERLEŞMESİ’ YARIŞMASI

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Manisa şubesi bu sene ‘En uzun mesafe ile en çok sayıda telsiz haberleşmesi’ pratiğini yerden 1470 metre yükseklikte Spil Dağı’nın Anıttepe mevkiinde gerçekleştirdi.
HABER ASUDE ONAR Her yıl temmuz ayının ilk haftası bir araya gelerek amatör telsizcilerin en uzun mesafe ile en çok sayıda telsiz haberleşmesini sağlamak için kamp kuran Turkiye Radyo Amatorleri Cemiyeti Manisa şubesi Spil Dağı’nda bir araya geldi. Spil Dağı’nda 1470 metre yükseklikte Anıttepe Mevkii’nde iki günlük kamp kurarak ‘TA VHF-UHF CONTEST’ çalışması gerçekleştirildi. 1-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen kampta konuşma yapan dernek başkanı Serkan Eren; “ Afet ve Acil durumlarda haberleşmenin önemi çok büyük. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler haberleşme yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra kurumlar ile olan dayanışmayı da pekiştiriyor. Ayrıca kamp alanını bize tahsis eden Orman İşletme Müdürlüğü’ne, kampımızın sıcak yemek, kumanya ve içme suyu ihtiyaçlarını karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Telsiz haberleşmesi ile ilgili tüm etkinliklerde ve bilhassa doğal afetlerde acil durum haberleşme hizmeti vererek Manisa’mızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.      
Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Manisa şubesi bu sene ‘En uzun mesafe ile en çok sayıda telsiz haberleşmesi’ pratiğini yerden 1470 metre yükseklikte Spil Dağı’nın Anıttepe mevkiinde gerçekleştirdi.
HABER
ASUDE ONAR

Her yıl temmuz ayının ilk haftası bir araya gelerek amatör telsizcilerin en uzun mesafe ile en çok sayıda telsiz haberleşmesini sağlamak için kamp kuran Turkiye Radyo Amatorleri Cemiyeti Manisa şubesi Spil Dağı’nda bir araya geldi. Spil Dağı’nda 1470 metre yükseklikte Anıttepe Mevkii’nde iki günlük kamp kurarak ‘TA VHF-UHF CONTEST’ çalışması gerçekleştirildi. 1-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen kampta konuşma yapan dernek başkanı Serkan Eren; “ Afet ve Acil durumlarda haberleşmenin önemi çok büyük. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler haberleşme yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra kurumlar ile olan dayanışmayı da pekiştiriyor. Ayrıca kamp alanını bize tahsis eden Orman İşletme Müdürlüğü’ne, kampımızın sıcak yemek, kumanya ve içme suyu ihtiyaçlarını karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Telsiz haberleşmesi ile ilgili tüm etkinliklerde ve bilhassa doğal afetlerde acil durum haberleşme hizmeti vererek Manisa’mızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
 








 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.