17 İLÇE İLAÇLANIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2016 - 09:53, Güncelleme: 20.09.2016 - 09:53
 

17 İLÇE İLAÇLANIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı 17 ilçede gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yürütülen rutin çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayetlere de anında müdahalede bulunuyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikâyetlere de anında müdahale ediyor. Bu doğrultuda Demirci'ye bağlı Hüdük Mahallesi'nde vatandaşlardan gelen pire şikayetiyle aynı gün içerisinde mahallede bulunularak rezidüel (kalıcı) uygulama gerçekleştirildi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürü Gözde Koç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlarımıza daha temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir çevre sunabilmek amacıyla ekiplerimiz 17 ilçede aralıksız çalışmalarını sürdürüyor” dedi. TÜM AHIRLAR VE AÇIK ALANLAR İLAÇLANDI Gerçekleştirilen çalışmalarda vatandaşlardan gelen şikayetlere büyük dikkat ettiklerini dile getiren Şube Müdürü Gözde Koç, “Demirci'ye bağlı Hüdük Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız çözüm merkezimize pireyle ilgili şikayette bulundu. Biz de ekiplerimizi hemen mahallemize yönlendirdik ve aynı gün içerisinde müdahalede bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz çalışmayla mahallemizdeki tüm ahırlarda ve açık alanlarda rezidüel(kalıcı) uygulama yapıldı” diye konuştu.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı 17 ilçede gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yürütülen rutin çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayetlere de anında müdahalede bulunuyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikâyetlere de anında müdahale ediyor. Bu doğrultuda Demirci'ye bağlı Hüdük Mahallesi'nde vatandaşlardan gelen pire şikayetiyle aynı gün içerisinde mahallede bulunularak rezidüel (kalıcı) uygulama gerçekleştirildi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürü Gözde Koç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlarımıza daha temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir çevre sunabilmek amacıyla ekiplerimiz 17 ilçede aralıksız çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

TÜM AHIRLAR VE AÇIK ALANLAR İLAÇLANDI
Gerçekleştirilen çalışmalarda vatandaşlardan gelen şikayetlere büyük dikkat ettiklerini dile getiren Şube Müdürü Gözde Koç, “Demirci'ye bağlı Hüdük Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız çözüm merkezimize pireyle ilgili şikayette bulundu. Biz de ekiplerimizi hemen mahallemize yönlendirdik ve aynı gün içerisinde müdahalede bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz çalışmayla mahallemizdeki tüm ahırlarda ve açık alanlarda rezidüel(kalıcı) uygulama yapıldı” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.