20 MESLEK KOMİTESİ TELEKOMÜNİKASYON GÜNÜ’NÜ KUTLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2017 - 11:57, Güncelleme: 23.05.2017 - 11:57
 

20 MESLEK KOMİTESİ TELEKOMÜNİKASYON GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı Telekomünikasyon sektöründe yer alan 20. Meslek Komitesi Üyeleri Dünya Telekomünikasyon Gününü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda kutladı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, Manisa TSO 20. Meslek Komitesi üyeleri, Türk Telekom İl Müdürü Arif Doyuran ve Türktelekom Satış Müdürü Berkan Ersöz katıldılar. “YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ” Dünya Telekomünikasyon gününün 1997 yılından beri kutlandığını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı, ‘merkezi Cenevre olan Uluslar arası Telekomünikasyon Birliği (ITU)’nin kuruluş günüdür. 1865 yılında kurulan Uluslar arası Telekomünikasyon Birliği tüm Dünyanın yanı sıra Türkiye’de de büyük öneme sahip. Bu sektörün temsilcileri olan arkadaşlarımızla birlikte bu tür toplantılarımızı önümüzdeki günlerde de tekrarlayacağız. Sorunlarımızı, dertlerimiz Sayın Müdürümüzün de kapısını çalıp ileteceğiz. Birlik ve beraberlik için yeni dönem çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diye konuştu. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR Böyle anlamlı bir günde düzenlenen toplantıda  sektörün temsilcileri ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Türk Telekom İl Müdürü Arif Doyuran, ‘Sektördeki yeni gelişmeleri konuşup, varsa sıkıntılarımızı, sorunlarımızı daha samimi bir ortamda görüşeceğiz. Birlikten her zaman kuvvet doğar. Birbirimizle olan iletişimimizi güçlendirmemiz gerekir. Bu organizasyonlarda bu iletişim güçlenmesi adına bir fırsattır” dedi.      
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı Telekomünikasyon sektöründe yer alan 20. Meslek Komitesi Üyeleri Dünya Telekomünikasyon Gününü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda kutladı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, Manisa TSO 20. Meslek Komitesi üyeleri, Türk Telekom İl Müdürü Arif Doyuran ve Türktelekom Satış Müdürü Berkan Ersöz katıldılar.

“YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Dünya Telekomünikasyon gününün 1997 yılından beri kutlandığını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı, ‘merkezi Cenevre olan Uluslar arası Telekomünikasyon Birliği (ITU)’nin kuruluş günüdür. 1865 yılında kurulan Uluslar arası Telekomünikasyon Birliği tüm Dünyanın yanı sıra Türkiye’de de büyük öneme sahip. Bu sektörün temsilcileri olan arkadaşlarımızla birlikte bu tür toplantılarımızı önümüzdeki günlerde de tekrarlayacağız. Sorunlarımızı, dertlerimiz Sayın Müdürümüzün de kapısını çalıp ileteceğiz. Birlik ve beraberlik için yeni dönem çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diye konuştu.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Böyle anlamlı bir günde düzenlenen toplantıda  sektörün temsilcileri ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Türk Telekom İl Müdürü Arif Doyuran, ‘Sektördeki yeni gelişmeleri konuşup, varsa sıkıntılarımızı, sorunlarımızı daha samimi bir ortamda görüşeceğiz. Birlikten her zaman kuvvet doğar. Birbirimizle olan iletişimimizi güçlendirmemiz gerekir. Bu organizasyonlarda bu iletişim güçlenmesi adına bir fırsattır” dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.