2019 ÇOK GÜZEL OLACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2019 - 12:12, Güncelleme: 03.01.2019 - 12:12
 

2019 ÇOK GÜZEL OLACAK

Uzun bir aradan sonra tekrar kalemimi elime alıyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan böyle her Perşembe Manisa’da Denge Gazetesi’ndeki yazılarımda beraber olacağız.
Manisa’daki 17 ilçemizin güzelliklerini okudunuz. Bunların yanında her gün büyüyen organize sanayimizdeki fabrikalarımızı ve yan sanayimizin Manisa’ya getirdiklerini ve götürdüklerini dile getirdik. Ona yakın farklı mahsul çıkartan bereketli topraklarımızdaki ürünlerimiz ile ilgili gelişmeleri duyurduk. Sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları ve onların çalışmalarını yazılarımda okudunuz. Manisa’daki sağlık hizmetleri ile ilgili sorularınıza bu köşemde yanıt buldunuz. Kenan Evren Sanayi sitesindeki esnafımızın memnuniyet ve sıkıntılarını dile getirdik. Bundan sonra da 31 Mart yerel seçimlerine dair her şeyi kaleme alacağım.  Adaylar ve siyasi partilerin çalışmaları hakkında sizlere bilgiler sunacağım.   * * *   Bugünkü yazımda dillerden düşmeyen ittifak konularını ve bu ittifakın getirebileceklerine değinmek istiyorum.   CUMHUR İTTİFAKI   Cumhur İttifakı sanki yıllardır özlemini çektiğimiz, Manisa’ya gelmesini istediğimiz hizmetlere daha çabuk kavuşmanın yolu gibi görünüyor.   Büyükşehir ve ilçe belediyeleri Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun şekilde kardeş kardeş, kol kola girebilirlerse Manisa’ya gelebilecek hizmetlerin en kısa zamanda yatırım programına alınmasına vesile olacaklardır.   Bu ittifak belediyelerde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile başlamış olsa da başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere sivil toplum kuruluşların tamamı bu ittifaka ayak uydurmalı ve kendi aralarında da ittifakı sağlamlaştırmalıdırlar.   Manisa’daki tüm iyi insanların hayal ettiği ittifak artık hayata geçmelidir. Ben yıllarca, Anavatan Partisi’nde il başkanlığı, Manisaspor’da kulüp başkanlığı, MAGİAD kurucu il başkanlığı yapmış ve 45 yıldır Manisa’da ticaret ile uğraşan biri olarak, kırdığım veya kırıldığım tüm insanlarla şehrim için, ülkem için ittifak yapmaya hazırım.   Şahsi kapris ve hırsları için bu ittifakın getireceği güzellikleri bozmaya çalışan her kim olursa olsun, şehrimiz ve ülkemiz bu insanları affetmeyecektir. * * *   MİLLET İTTİFAKI Cumhur İttifakı nedeniyle güçsüz kalmamak, sisteme ayak uydurmak için kurulan Millet İttifakı’nın da, ülkemize ve şehrimize gelecek olan yatırımlara ve hizmetlere vesile olacağının çok iyi bilinmesi gerekir.   Ben inanıyorum ki Türkiye’nin yönetimine talip olan ve bu nedenle kurulan ittifakları vatandaşlarımız çok iyi değerlendirecektir.   Büyük Türkiye ve büyük Manisa için dünün kavgalarıyla değil, yarının büyük hayalleri ile refah seviyesine ulaşabiliriz. Son sözüm: 2019’a ayrıldıklarımızdan değil, birleştiklerimizden başlamak zorundayız. Mutlu yıllar!          
Uzun bir aradan sonra tekrar kalemimi elime alıyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan böyle her Perşembe Manisa’da Denge Gazetesi’ndeki yazılarımda beraber olacağız.
Manisa’daki 17 ilçemizin güzelliklerini okudunuz.
Bunların yanında her gün büyüyen organize sanayimizdeki fabrikalarımızı ve yan sanayimizin Manisa’ya getirdiklerini ve götürdüklerini dile getirdik.
Ona yakın farklı mahsul çıkartan bereketli topraklarımızdaki ürünlerimiz ile ilgili gelişmeleri duyurduk.
Sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları ve onların çalışmalarını yazılarımda okudunuz.
Manisa’daki sağlık hizmetleri ile ilgili sorularınıza bu köşemde yanıt buldunuz.
Kenan Evren Sanayi sitesindeki esnafımızın memnuniyet ve sıkıntılarını dile getirdik.
Bundan sonra da 31 Mart yerel seçimlerine dair her şeyi kaleme alacağım. 
Adaylar ve siyasi partilerin çalışmaları hakkında sizlere bilgiler sunacağım.
 
* * *
 
Bugünkü yazımda dillerden düşmeyen ittifak konularını ve bu ittifakın getirebileceklerine değinmek istiyorum.
 
CUMHUR İTTİFAKI
 


Cumhur İttifakı sanki yıllardır özlemini çektiğimiz, Manisa’ya gelmesini istediğimiz hizmetlere daha çabuk kavuşmanın yolu gibi görünüyor.
 
Büyükşehir ve ilçe belediyeleri Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun şekilde kardeş kardeş, kol kola girebilirlerse Manisa’ya gelebilecek hizmetlerin en kısa zamanda yatırım programına alınmasına vesile olacaklardır.
 
Bu ittifak belediyelerde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile başlamış olsa da başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere sivil toplum kuruluşların tamamı bu ittifaka ayak uydurmalı ve kendi aralarında da ittifakı sağlamlaştırmalıdırlar.
 
Manisa’daki tüm iyi insanların hayal ettiği ittifak artık hayata geçmelidir.
Ben yıllarca, Anavatan Partisi’nde il başkanlığı,
Manisaspor’da kulüp başkanlığı,
MAGİAD kurucu il başkanlığı yapmış ve 45 yıldır Manisa’da ticaret ile uğraşan biri olarak, kırdığım veya kırıldığım tüm insanlarla şehrim için, ülkem için ittifak yapmaya hazırım.
 
Şahsi kapris ve hırsları için bu ittifakın getireceği güzellikleri bozmaya çalışan her kim olursa olsun, şehrimiz ve ülkemiz bu insanları affetmeyecektir.

* * *
 
MİLLET İTTİFAKI



Cumhur İttifakı nedeniyle güçsüz kalmamak, sisteme ayak uydurmak için kurulan Millet İttifakı’nın da, ülkemize ve şehrimize gelecek olan yatırımlara ve hizmetlere vesile olacağının çok iyi bilinmesi gerekir.
 
Ben inanıyorum ki Türkiye’nin yönetimine talip olan ve bu nedenle kurulan ittifakları vatandaşlarımız çok iyi değerlendirecektir.
 
Büyük Türkiye ve büyük Manisa için dünün kavgalarıyla değil, yarının büyük hayalleri ile refah seviyesine ulaşabiliriz.

Son sözüm:
2019’a ayrıldıklarımızdan değil, birleştiklerimizden başlamak zorundayız.
Mutlu yıllar!
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.