23 İŞÇİ ALINACAKTI 498 KİŞİ BAŞVURU  

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2018 - 09:05, Güncelleme: 21.12.2018 - 09:05
 

23 İŞÇİ ALINACAKTI 498 KİŞİ BAŞVURU  

Manisa'nın Soma ilçesinde Soma Belediyesi'nde çalıştırılmak üzere İŞKUR ortaklığıyla yapılacak 23 kişilik geçici işçi alımına 498 kişi başvurdu.  
  Soma Belediye Düğün Salonu'nda Soma Belediyesi ile İŞKUR görevlilerince kurulan komisyonda başvuran 498 kişi mülakata alındı. Alınacak iş için mülakatta başvuru sahiplerine aile durumları, medeni hali, evinin kira olup olmadığı, okuyan çocuğunun bulunup bulunmadığı ve sosyal bir gelirinin olup olmadığı soruldu.    Mülakat sonunda işe girmeye hak kazananların listesinin belediyenin ilan panosuna asılacağı bildirildi. İşe girmeye hak kazananların 2 Ocak 2019 tarihinde işbaşı yapacağı ve 6 ay süreyle Soma Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde görevlendirileceği kaydedildi.  
Manisa'nın Soma ilçesinde Soma Belediyesi'nde çalıştırılmak üzere İŞKUR ortaklığıyla yapılacak 23 kişilik geçici işçi alımına 498 kişi başvurdu.  
  Soma Belediye Düğün Salonu'nda Soma Belediyesi ile İŞKUR görevlilerince kurulan komisyonda başvuran 498 kişi mülakata alındı. Alınacak iş için mülakatta başvuru sahiplerine aile durumları, medeni hali, evinin kira olup olmadığı, okuyan çocuğunun bulunup bulunmadığı ve sosyal bir gelirinin olup olmadığı soruldu. 
  Mülakat sonunda işe girmeye hak kazananların listesinin belediyenin ilan panosuna asılacağı bildirildi. İşe girmeye hak kazananların 2 Ocak 2019 tarihinde işbaşı yapacağı ve 6 ay süreyle Soma Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde görevlendirileceği kaydedildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.