231 71 45 ALO HAFRİYAT HATTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2017 - 09:35, Güncelleme: 08.07.2017 - 09:35
 

231 71 45 ALO HAFRİYAT HATTI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, ev tadilat moloz atıklarını topluyor ve Hafriyat Depolama Sahasına taşıyor. Büyükşehir Belediyesi çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla, belediye bünyesinde ALO Hafriyat hattı oluşturdu. Alo Hafriyatın numarası ise; 231 71 45
Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Daha güzel bir kent oluşturma hedefi ile hareket ederek Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Görüntü kirliliği yaratan atıkların alınması için vatandaşların 231 71 45 numaralı telefonla Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na müracaat etmeleri yeterli oluyor. Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Vatandaşlarımızın adres ve telefon bilgileri 2017 Belediye Gelir Tarifesine göre tahakkukları yapıldıktan sonra Moloz yönetimi ekiplerimizce toplanmaktadır” dedi.      SİSTEM NASIL İŞLİYOR? Moloz atıklarının alınmasını isteyen vatandaşlarımız ilk olarak 231 71 45 numaralı hattan Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına ulaşıyor. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden sicil numarası alarak, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne gelerek adres ve telefon bilgileri ile 2017 Belediye Gelir Tarifesine göre tahakkukları yapılıyor. Bu işlemlerden sonra Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri belirtilen adrese giderek, inşaat ve yıkıntı atıklarını topluyor. Mevcut bölge de temizlenerek, vatandaşların zor duruma düşmemeleri sağlanıyor. Bu uygulama ile çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçildiğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, moloz ve atıklarının toplanması ve taşınması noktasında vatandaşların ilgili numaradan Manisa Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçeceklerini söyledi.      
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, ev tadilat moloz atıklarını topluyor ve Hafriyat Depolama Sahasına taşıyor. Büyükşehir Belediyesi çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla, belediye bünyesinde ALO Hafriyat hattı oluşturdu. Alo Hafriyatın numarası ise; 231 71 45
Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Daha güzel bir kent oluşturma hedefi ile hareket ederek Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Görüntü kirliliği yaratan atıkların alınması için vatandaşların 231 71 45 numaralı telefonla Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na müracaat etmeleri yeterli oluyor. Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Vatandaşlarımızın adres ve telefon bilgileri 2017 Belediye Gelir Tarifesine göre tahakkukları yapıldıktan sonra Moloz yönetimi ekiplerimizce toplanmaktadır” dedi.   


 
SİSTEM NASIL İŞLİYOR?
Moloz atıklarının alınmasını isteyen vatandaşlarımız ilk olarak 231 71 45 numaralı hattan Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına ulaşıyor. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden sicil numarası alarak, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne gelerek adres ve telefon bilgileri ile 2017 Belediye Gelir Tarifesine göre tahakkukları yapılıyor. Bu işlemlerden sonra Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri belirtilen adrese giderek, inşaat ve yıkıntı atıklarını topluyor. Mevcut bölge de temizlenerek, vatandaşların zor duruma düşmemeleri sağlanıyor. Bu uygulama ile çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçildiğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, moloz ve atıklarının toplanması ve taşınması noktasında vatandaşların ilgili numaradan Manisa Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçeceklerini söyledi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.