28 YILDIR SEKTÖRÜNDE LİDER: GENÇOĞLU SİGORTA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 20:55, Güncelleme: 11.03.2022 - 20:55
 

28 YILDIR SEKTÖRÜNDE LİDER: GENÇOĞLU SİGORTA

1994 yılında Songül Gençoğlu tarafından kurulan Gençoğlu Sigorta, ‘İyi müşteriye, iyi fiyat’ ilkesi doğrultusunda Manisa’da en uygun fiyat ile hizmet veriyor.
Manisa’da profesyonel acente olarak tek yetkili Ethica Sigorta AŞ İl acentesi olarak sigortalılarına en iyi hizmeti sunan ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaya özen gösteren Gençoğlu Sigorta, elementler hayat, sağlık, BES gibi tüm branşlarda faaliyet gösteriyor. 28 yıldır git gide büyüyen müşteri portföyünü kaliteli hizmetle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Firma Sahibi Songül Fidan, “Manisa’daki hemşerilerimize uygun fiyat ve iyi hizmet ilkesi ile sürdürülebilir hizmet vermek için kurulduk. Ethica Sigorta’nın Manisa Merkezde tek ilk acentesiyiz. Ayrıca Anadolu, Grupama, RAY, Allianz, Türkiye Sigorta’nın da acentesiyiz. Zorunlu poliçeler olmak üzere sağlık, emeklilik, yangın, işyeri, konut, ferdi, kaza ve kurumsal tesislere mühendislik poliçeleri düzenliyoruz” dedi. “EN UYGUN FİYATLAMA YAPAN ACENTEYİZ” Manisa’da müşterilerine en uygun fiyatları sunduklarını kaydeden Fidan, “Biz Manisa’nın en uygun fiyatlama yapan acentesiyiz. Çalıştığımız şirketler sektörün en iyi ve en güçlü şirketleri olduğu için onların çalıştığı banka ve ödeme araçları, taksit ve vade konusunda ciddi fark yaratıyor. Ayrıca bizim bünyemizde bulunan müşteri bazlı fiyatlama ile müşterilerimizin başka yerde bulamadığı fiyatları sadece biz de bulabiliyorlar” ifadelerini kullandı. “15 BİN ÜZERİNDE MÜŞTERİMİZ VAR” Fidan, Gençoğlu Sigorta’yı diğer sigorta şirketlerden ayıran en önemli özelliği ise şu sözlerle anlattı; “Öncelikle yıllardır aynı yerde faaliyet gösterip, 15.000 üzerinde tekil müşterimizi ve uzun yıllardır değişmeyen ekibimiz ile gerek fiyatlama da gerekse sürdürülebilir iyi hizmette rakiplerimize fark atıyoruz ve bunu büyüterek devam ettiriyoruz” FİYAT ARTIŞLARI VE MALİYETLER Müşterilerin en çok hangi konuda sigorta yaptırdıklarına dair bilgi veren Songül Fidan, “Zorunlu poliçeler sonrası en çok sağlıkta artan maliyetler nedeni ile TSS tamamlayıcı ve özellikle iş durması poliçeleri yapılmaktadır” dedi. Son günlerde sigorta sektörünün en önemli konularından birinin fiyat artışı olduğuna dikkat çeken Fidan, “Zorunlu poliçedeki prim artışları önümüze çok geliyor. Ayrıca kur kaynaklı maliyet artışları sebebi ile KASKO primleri de çok arttı. Daha doğrusu artmak zorunda kaldı. Bu yüzden son dönem konuları; fiyat artışları ve maliyetler” şeklinde konuştu.
1994 yılında Songül Gençoğlu tarafından kurulan Gençoğlu Sigorta, ‘İyi müşteriye, iyi fiyat’ ilkesi doğrultusunda Manisa’da en uygun fiyat ile hizmet veriyor.

Manisa’da profesyonel acente olarak tek yetkili Ethica Sigorta AŞ İl acentesi olarak sigortalılarına en iyi hizmeti sunan ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaya özen gösteren Gençoğlu Sigorta, elementler hayat, sağlık, BES gibi tüm branşlarda faaliyet gösteriyor. 28 yıldır git gide büyüyen müşteri portföyünü kaliteli hizmetle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Firma Sahibi Songül Fidan, “Manisa’daki hemşerilerimize uygun fiyat ve iyi hizmet ilkesi ile sürdürülebilir hizmet vermek için kurulduk. Ethica Sigorta’nın Manisa Merkezde tek ilk acentesiyiz. Ayrıca Anadolu, Grupama, RAY, Allianz, Türkiye Sigorta’nın da acentesiyiz. Zorunlu poliçeler olmak üzere sağlık, emeklilik, yangın, işyeri, konut, ferdi, kaza ve kurumsal tesislere mühendislik poliçeleri düzenliyoruz” dedi.

“EN UYGUN FİYATLAMA YAPAN ACENTEYİZ”

Manisa’da müşterilerine en uygun fiyatları sunduklarını kaydeden Fidan, “Biz Manisa’nın en uygun fiyatlama yapan acentesiyiz. Çalıştığımız şirketler sektörün en iyi ve en güçlü şirketleri olduğu için onların çalıştığı banka ve ödeme araçları, taksit ve vade konusunda ciddi fark yaratıyor. Ayrıca bizim bünyemizde bulunan müşteri bazlı fiyatlama ile müşterilerimizin başka yerde bulamadığı fiyatları sadece biz de bulabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

“15 BİN ÜZERİNDE MÜŞTERİMİZ VAR”

Fidan, Gençoğlu Sigorta’yı diğer sigorta şirketlerden ayıran en önemli özelliği ise şu sözlerle anlattı; “Öncelikle yıllardır aynı yerde faaliyet gösterip, 15.000 üzerinde tekil müşterimizi ve uzun yıllardır değişmeyen ekibimiz ile gerek fiyatlama da gerekse sürdürülebilir iyi hizmette rakiplerimize fark atıyoruz ve bunu büyüterek devam ettiriyoruz”

FİYAT ARTIŞLARI VE MALİYETLER

Müşterilerin en çok hangi konuda sigorta yaptırdıklarına dair bilgi veren Songül Fidan, “Zorunlu poliçeler sonrası en çok sağlıkta artan maliyetler nedeni ile TSS tamamlayıcı ve özellikle iş durması poliçeleri yapılmaktadır” dedi. Son günlerde sigorta sektörünün en önemli konularından birinin fiyat artışı olduğuna dikkat çeken Fidan, “Zorunlu poliçedeki prim artışları önümüze çok geliyor. Ayrıca kur kaynaklı maliyet artışları sebebi ile KASKO primleri de çok arttı. Daha doğrusu artmak zorunda kaldı. Bu yüzden son dönem konuları; fiyat artışları ve maliyetler” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.