3 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2017 - 09:58, Güncelleme: 18.12.2017 - 09:58
 

3 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI

Dericiler Sitesi kavşağında sabah saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.
HABER TURAN IŞIK Kazada Manisa yönünden İzmir istikametine giden araç, Dericiler Sitesi kavşağına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kavşakta bulunan levhaya çarpan araç, karşı şeride geçerek İzmir istikametinden gelmekte olan Almanya plakalı arabaya çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybederek kazaya sebebiyet veren araç yabancı plakalı araca çarptıktan sonrada Akhisar yönüne gitmekte olan tıra çarptı. Yol ortasında dönerek demir barıiyerlere çarpan otomobil sürücü araçta sıkıştı. Yabancı plakalı aracın arkasında bağlı olan tekne römorku tarlaya uçtu, araçta kavşakta ters dönerek durdu. Kazaya karışan kişiler yaşadıkları şoku uzun süre atlatamadı.Görgü tanıklarının olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve aks ekiplerini çağırması üzerine sıkışan sürücü araçtan çıkartıldı ve 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 
Dericiler Sitesi kavşağında sabah saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.
HABER
TURAN IŞIK

Kazada Manisa yönünden İzmir istikametine giden araç, Dericiler Sitesi kavşağına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kavşakta bulunan levhaya çarpan araç, karşı şeride geçerek İzmir istikametinden gelmekte olan Almanya plakalı arabaya çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybederek kazaya sebebiyet veren araç yabancı plakalı araca çarptıktan sonrada Akhisar yönüne gitmekte olan tıra çarptı. Yol ortasında dönerek demir barıiyerlere çarpan otomobil sürücü araçta sıkıştı. Yabancı plakalı aracın arkasında bağlı olan tekne römorku tarlaya uçtu, araçta kavşakta ters dönerek durdu. Kazaya karışan kişiler yaşadıkları şoku uzun süre atlatamadı.Görgü tanıklarının olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve aks ekiplerini çağırması üzerine sıkışan sürücü araçtan çıkartıldı ve 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.